Situaţie bizară în oraşul Corabia din Olt. O persoana a fost scoasa cu jandarmi din Primarie pentru ca a vrut sa faca asta - Crezi ca e ok?

O femeie a fost declarată persona non grata în şedinţa de consiliu local, pe motiv că a vrut să prezinte un proiect care presupunea plantarea a 140 de stejari în localitate. Când a vrut să ia cuvântul, a fost scoasă din primărie cu jandarmii.

Stirile Kanal D, miercuri 01 noiembrie 2017 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Numai in latina nu dezbatusera alesii locali problemele tarii! Cea care i-a deranjat pana i-a facut sa-si schimbe graiul e Mihaela Safta - o localnica suparata pe autoritati ca au ciuntit mai multi copaci ca sa le faca loc bordurilor! 

Scandalul a avut loc in ultima sedinta de consiliu. Daca tot s-a purtat cu usile deschise, femeia a vrut sa participe!

Intiativa ei, sustinuta prin semnatura de peste 600 de localnici, n-a iscat aplauze cum poate ne-am fi asteptat, ci un scandal in toata regula. Enervati la culme de indrazneala cu care femeia a luat cuvantul, consilierii au chemat jandarmii, iar cand acestia au spus ca n-au de ce sa o dea fara din sala, alesii s-au razbunat cum au stiut mai bine!

Ce spun consilierii care au declarat-o pe localnica indezirabila-n oras?

Femeia declarata "persona non grata" nu se lasa. Mihaela spune ca va face tot posibilul ca proiectul sa fie introdus in sedinta consiliului local.
 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si