Situatie halucinanta! Un copil de 10 ani, pus sa se dezbrace in fata agentilor de paza a unui hipermarket, pentru a dovedi ca nu a furat nimic

Situatie halucinanta in Constanta! Un copil de 10 ani a mers impreuna cu tatal sau la cumparaturi, intr-un hipermaket, insa dupa ce au cumparat cele necesare, acestia s-au trezit acuzati de furt.

Author: A.L. marți 29 august 2017 , 15:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Firma de paza i-a luat de la casa de markat pe cei doi si i-a dus intr-o camera separata, acuzandu-l pe copil ca ar fi furat din magazin. Agentul i-a cerut sa se dezbrace de pantaloni pentru a dovedi ca nu a furat nimic, potrivit ReplicaConstanta.

„Fiind la cumparaturi impreuna cu baiatul meu, dupa efectuarea platii la casa de marcat, baiatul meu a fost oprit de un agent de paza al magazinului si ulterior, am fost invitat impreuna cu baiatul meu si cu inca un reprezentant al pazei intr-o camera izolata unde mi-a adus la cunostinta ca baiatul meu a furat o jucarie si ca a ascuns-o in lemjeria intima”, povesteste barbatul. Paznicii nu au fost convinsi de negarea baiatului si l-au rugat sa dovedeasca.

„Intrucat baiatul meu, in varsta de doar 10 ani a negat acest lucru, la insistentele agentiilor de paza, a trebuit sa ii dau pantalonii jos pentru a le arata ca nu ascunde nimic in lenjeria intima”, a mai spus barbatul. „Ulterior, dupa o balbaiala a acestora si dupa probabil o verificare a imaginilor video, verificare pe care am solicitat-o in mod expres (printre altele au spus ca de fapt s-a intamplat altadata, cand baiatul meu a fost singur) au declarat ca, de fapt, au incurcat copiii, fiind vorba de un alt baiat cu care intr-adevar copilul meu s-a intalnit in magazin, fiind prieteni si cu al carui parinte am stat si eu de vorba, baiat

care probabil deteriorase un ambalaj al unui produs.

Faptul ca fiul meu a fost supus pe nedrept unei situatii injositoare (sa stea fara lenjerie, adica in fundul gol, in fata a doua persoane necunoscute doar ca sa le aratam ca nu am furat nimic) de catre agentii de paza mi se pare un comportament abuziv si care nu are nici o legatura cu obligatia acestora de a asigura paza magazinului”, a mai spus barbatul.

Intr-adevar, legislatia nu permite ca un agent de paza sa efectueze controale corporale, ei avand posibilitati limitate de a verifica clientii unui magazin. Ei trebuie sa alerteze autoritatiile competente care sa intervina si sa faca verificarile necesare pentru a proba sau nu posibilele furturi. Reprezentantii hipermarketului  regreta confuzia facuta de agentii de paza, cerandu-si scuze fata de copil si tatal acestuia.

„Un minor, care se afla nesupravegheat la raionul de jucarii, a deteriorat mai multe articole si a scos din ambalaj un spinner pe care si l-a introdus in lenjeria intima. Imaginile care surprind aceste fapte sunt foarte clare. La scurt timp dupa sustragerea obiectului, minorul se intalneste cu un alt minor, cu care mai petrecere cateva minute la raionul de jucarii, jucandu-se cu articolele de pe rafturi.

Copiii au frizuri similare si sunt imbracati asemanator. Vazuti de sus, ei pot fi diferentiati doar prin statura, unul fiiind putin mai inalt decat celalalt. Cei doi copii parasesc zona caselor de marcat impreuna, urmati de parintii lor. Potrivit inregistrarilor, minorul care sustrasese spinnerul nu il scosese din lenjerie, pentru a-l achita.

Prin urmare, ambii copii si cei doi tati au fost interpelati de agentii de paza. intrucat cei doi copii nu au recunoscut sustragerea spinnerului, agentii i-au rugat pe parinti sa verifice lenjeria intima a copiilor, ceea ce s-a si intamplat. Agentii de paza Nu au fost agresivi, Nu au atins copiii, Nu au adus injurii celor patru clienti, Nu i-au obligat pe cei patru sa ramana in incinta magazinului, ci acestia au dat curs propunerii agentilor de buna-voie, au declarat reprezentantii hipermarketului.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si