Soacra lui Mutu si-a scos la vanzare apartamentul! Mariana Bachici cere o suma uriasa pentru imobilul din Timisoara!

Mariana Bachici, soacra lui Adi Mutu, vinde cu aproape 100.000 euro un apartament in Timisoara, in zona Olimpia-Stadion.

Radu Constantin, duminică 23 septembrie 2018 , 21:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Soacra lui Adi Mutu a scos la vanzare un apartament in Timisoara, in schimbul caruia solicita 94.000 euro. Imobilul se afla intr-o zona foarte bine cotata, in apropierea hotelului Novera, are 4 camere si se vinde complet mobilat. Mariana Bachici scrie in anunt ca pretul este usor negociabil si chiar il lauda ca are ferestre care dau in spatele si lateralul blocului, spunand ca astfel viitorii proprietari nu vor fi deranjati de zgomotul de pe strada.

Sandra, sotia lui Adi Mutu si fiica Marianei Bachici, detine in Timisoara un teren, tot intr-o zona rezidentiala, unde in urma cu cativa ani incepuse sa obtina avise pentru ridicarea unei vile cu doua niveluri. Ulterior, ea s-a mutat in Bucuresti, alaturi de fostul fotbalist si a devenit mama. In Capitala, ea locuieste intr-un apartament situat in zona Circului Metropolitan.

Mariana Bachici are 46 de ani si s-a facut remarcata, de-a lungul timpului, cu cateva postari sexy pe conturile de socializare. Asta si pentru ca doamna Bachici inca isi permite sa fie provocatoare, ea fiind cea de la care Sandra, fosta Miss Romania, a mostenit frumusetea.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si