ȘOC! Ce s-a întâmplat cu Andy de la Survivor România înainte de a pleca în Republica Dominicană. ”S-a operat de urgență!” Dezvăluiri exclusive

Înainte de pleca la Survivor România, Andy a suferit o intervenție chirurgicală, care i-a slăbit organismul

Author: C.I. vineri 31 ianuarie 2020 , 09:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andy este de departe unul dintre cei mai îndrăgiți războinici de la Survivor România. În ciuda faptului că, în ultima săptămâna, el nu a concurat pe trasee, din cauza unei accidentări la umăr, bărbatul rămâne în continuare un favorit cert la câștigarea marelui premiu.

Andy a vorbit despre participarea lui la Survivor România! ”M i-a spus că el va fi supraviețuitorul”  

De altfel, prietenul sau cel mai bun, Matei Andrei, avea să declare că Andy este pregătit sută la sută pentru acest show și vrea să se întoarcă acasă învingător. "Am lucrat împreună la sală, iar el s-a antrenat special în ultimele luni pentru Survivor România. De aceea, la plecare, mi-a spus că el va fi supraviețuitorul și pare că a avut dreptate. Doar în cazul în care se va schimba jocul și o să intre adversari mai puternici, abia atunci, poate va avea un adversar pe măsură.

Însă, vom vedea, să îl țină Dumnezeu sănătos, acesta este lucrul cel mai important", a spus bărbatul la emisiunea Ștafetă mixtă, de la WOWbiz.ro

Citeste si: Ce a făcut Andrei Duban după ce și-a văzut soția plângând în brațele altui bărbat! Grațiela de la Survivor, consolată de Ghiță

Citeste si: Survivor România 2020! Războinicul Andi, dezvăluire șoc: ”Am făcut sex cu o persoană publică”! Ce femeie i-a rămas în suflet sportivului?

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă îi ţine partea lui Abi Talent în conflictul cu Alex Velea! Roxana crede că Velea s-a făcut de râs!

Andy de la Survivor România s-a operat de urgență! ”Î n competiție, era încă sub tratamentul cu antibiotice, avea febră”

Pe de altă parte, în premieră pentru WOWbiz.ro, prietenul războinicului avea să mai facă o dezvăluire surprinzătoare, privind starea lui de sănătate, și anume că Andy de la Survivor România s-a operat de urgență. ”Puțini știu că, atunci când a plecat din țară starea lui de sănătate nu era tocmai una OK. Cu trei zile înainte de a se îmbarca spre Republică Dominicană, Andy a avut o intervenție chirurgicală la măseaua de minte. De aceea, în primă fază, în competiție, era încă sub tratamentul cu antibiotice, avea febră în continuare și corpul îi era inflamat”, a declarat Matei Andrei la emisiunea ”Ștafeta mixtă” de la WOWbiz.ro! 

Andy de la Survivor România s-a operat de urgență, dar a avut probleme și din cauza unui vaccin. ”În avion, avea niște poze în care săracu’ statea cu mâinile la falcă, să se păzească de aerul condiționat. Mi-a spus, la ultimul telefon dat, că i-a fost destul de rău. În plus, situația lui s-a complicat un pic și din cauza vaccinului pe care l-a făcut pentru a pleca în junglă, la fel, acesta i-a dat niște stări destul de violente, care l-au afectat mult”, a mai povestit Matei Andrei  la WOWbiz.ro!


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si