ȘOC DE ULTIM MOMENT! Acuzații grave la adresa soției lui Dincă! De ce se cere arestarea femeii care a stat ani de zile cu criminalul din Caracal

Elena Dincă ar fi complice în cazul criminalul de la Caracal?

Author: Lia Popescu joi 26 septembrie 2019 , 08:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe zi ce trece, situația se complică în cazul disparițiilor celor două fete din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Famiile celor două adolescente, de 15 și respectiv 18 ani, susțin că nu doar Gheorghe Dincă ar trebui să stea după gratii, ci și soția acestuia, Elena, care ar fi fost complice la toate ororile monstrului din Caracal.

Citeste si: DIICOT cere ajutorul FBI pentru a stabili ADN-ul Luizei Melencu. Mama fetei a acceptat procedurile

Citeste si: Prima reacție a lui Alexandru Cumpănașu după ce s-a spus că nu are diplomă de Bacalaureat: „Am mari șanse la președinția României! Așa arată un om puternic”

Citeste si: Tonel Pop aruncă bomba în cazul Caracal: „Recoltarea ADN-ului acoperă ilegalități la nivelul INML sau DIICOT”

Soția lui Gheorghe Dincă este acuzată în cazul Caracal! Femeia ar fi cazat fete în Italia?

Deocamdată, Elena Dincă este doar cercetată penal, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni de profanare de cadavre sau morminte, potrivit șefului DIICOT, astfel că soția lui Dincă pare să aibă destule probleme în acest moment.

”În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Bănilă.

Cu toate acestea, oamenii implicați în dosar consideră că nu este suficient ca femeia să fie doar cercetată penal, ci ar trebui să fie chiar reținută. Mai mult, cu trecerea timpului, soția lui Gheorghe Dincă este acuzată în cazul Caracal că ar fi fost cea care l-ar fi ajutat pe criminal să le sechestreze pe fete și să le  facă tot felul de orori. ”S-a spus despre ea în Italia, că ar fi cazat tinere! Este grav, dar, din câte se vede, Dincă ia numai asupra lui vina. Poate ar trebui ca și femeia să stea o perioadă în arest”, au spus surse din caz.

Soția lui Gheorghe Dincă, acuzată că minte de avocatul Luizei Melencu

”În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele. De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si