ȘOCANT! Medicul fals Matteo Politi era căutat de poliție de două luni și jumătate pentru înșelătorie! Ce acuze i-au adus doi doctori reali!!!

Matteo Politi ar fi păcălit și doi medici la închirierea unui spațiu

C.I., marți 05 februarie 2019 , 19:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un nou caz a zguduit România! Matteo Politi, un individ italian, valet de profesie, a profesat ca medic în România mai bine de doi ani!!!

Cătălin Tolontan a dezvăluit astăzi că un italian opera ilegal în România sub numele de Dr. Matthew Mode. Absolvent de 8 clase, acesta își falsificase diplomele de studii pe baza căreia a primit aviz de la Ministerul Sănătății. Pe baza acestuia a colaborat cu 8 clinici private din România și a efectuat inclusiv intervenții chirurgicale.

Matteo Politi a păcălit și doi medici? Italianul se dădea drept șef de clinică

La câteva ore distanță, oamenii legii au aruncat o altă bombă legată de falsul medic. Astfel, din noiembrie, el era căutat de poliție, din cauza unei alte infracțiuni! Matteo Politi a păcălit și doi medici, prin închiririea unor imobile, fără a fi el proprietarul!!! ”La 20.11.2018, două persoane au formulat o plângere, înaintată Secției 4 Poliție, în care sesizau că un bărbat, cetățean străin, i-a înșelat,  inducându-i  în eroare că este proprietarul unei clinici private, astfel păgubindu-i de o sumă importantă de bani, achitată ca garanție pentru închirierea unui spațiu în cadrul clinicii.

Cercetările sunt desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, în cauză, sunt efectuate verificări cu privire la toate aspectele privind activitatea persoanei în cauză”, se scrie într-un comunicat oficial al Poliției Capitalei.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si