Șocant! O femeie a fost violată de trei bărbați, în timp ce se afla la Terapie Intensivă

O femeie a fost violată de trei bărbați, în timp ce se afla la Terapie Intensivă. Cum a fost descoperită oroarea.

A.V., miercuri 27 martie 2019 , 19:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scene șocante la Terapie Intensivă. O femeie a fost violată de către trei angajați ai spitalului la care a ajuns internată.

Bărbații despre care s-a descoperit că sunt angajați într-un spital din orașul Meerut ar fi abuzat-o sexual pe o femeie din India, care era sedată în acel moment și în incapacitatea de a se apăra cumva.

Pacienta violată la terapie intensivă a ajuns la spitalul din orașul indian Meerut cu unele probleme respiratorii. Potrivit soțului ei, după ce a fost internată, femeia a fost sedată, iar până la grozăvia care a uimit o țară întreagă nu a mai fost decât un pas.

 

Nenorocirea s-a petrecut luni la secția de terapie intensivă a spitalului din Meerut, iar pentru a ascunde toate urmele violului, cei trei angajați ar fi oprit camerele în încăperea respectivă.

Fetiță violată și ucisă de către frații săi

Nu este singurul caz care a îngrozit India. În ultimii ani, din ce în ce mai multe femei au căzut pradă unor violuri în grup. De asemenea, în fiecare zi numeroase femei și fetițe sunt violate și ucise, iar până în prezent, extrem de puțini criminali au fost trași la răspundere pentru faptele lor abominabile.

Zilele trecute, o fetiță de numai 12 ani a fost violat și ucisă de către frații și de unchiul său. După ce a fost abuzată, fetița din India a fost decapitată cu o seceră.

„Toți bărbații (cei trei frați și unchiul) au fost implicați în violarea fetei și, în momentul în care ea i-a amenințat că va depune o plângere la Poliție, aceștia au sugrumat-o până când și-a dat ultima suflare, au decapitat-o și i-au abandonat trupul”, au dezvăluit polițiștii îngroziți de evenimente.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si