Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Ei sunt socrii Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu părinții lui Alex Zănoagă. Alex Zănoagă a devenit cunoscut după participarea la emisiunea „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D. Acolo și-a întâlnit și marea iubire, pe Simina.

socrii siminei de la puterea dragostei

Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” are probleme cu pielea: „Aveți grijă, nebunilor!”

Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Secretul pe care nimeni nu îl ştie despre Ligi de la Puterea Dragostei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Nelson Mondialu: "Dați-o afară pe Eliza!"

Ei sunt socrii Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu cei doi

Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Părinții lui Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” trăiesc în București. Florin Laurențiu Zănoagă și Mihaela Zănoagă mai au încă un băiat mai mare, pe lângă Alex.

Cei doi și-au susținut întotdeauna copilul pe durata competiției din casa iubirii.

socrii siminei de la puterea dragostei

socrii siminei de la puterea dragostei

Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Citeste si: Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru: "Nu-mi place sa ling"! Casa "Puterea dragostei" e scindata!

Socrii Siminei de la Puterea Dragostei. Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și Simina s-au cunoscut în casa „Puterea Dragostei” și de atunci se iubesc nebunește.

Între timp, Alex Zănoagă a scos și o manea alături de Simina care îi animează clipul. Cuplul s-a căsătorit la starea civilă, iar familia lor s-a reunit când a venit pe lume micuțul Dominic.

socrii siminei de la puterea dragostei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si