Socul pe care l-a avut o mamica atunci cand copilul ei a venit acasa de la gradinita cu o felicitare. Baietelul era distrus. Ce mesaj era scris pe felicitare

O mamica din Australia a vrut sa isi impartasesca povestea trista pe internet. I s-a frant inima cand si-a vazut baietelul plans ghemuit in camera, dupa ce a venit de gradinita.

marți 13 decembrie 2016 , 16:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Se straduia sa se adune. Umerii ii erau aplecati in fata, chipul era tot umflat, ochii plansi", povesteste mamica.Baiatul de 6 ani era inconjurat de felicitari de Craciun si bomboane, dar s-a suparat din cauza unui mesaj scris pe una dintre felicitari.

"Mi s-a rupt inima cand am vazut. Mi-au venit in minte toate sentimentele pe care le aveam atunci cand ceilalti copii ma respingeau".

"Te urasc", scria pe felicitare.Mama baiatului a sunat la gradinita si a intrebat cine a scris acest mesaj, iar intre timp a postat totul pe Facebook.

Ulterior, s-a trezit cu un telefon din partea tatalui fetitei care scrisese mesajul."Invata-ti copilul sa iubeasca si sa accepte. Sa fie mereu bun. Si va rog, verificati felicitarile de Craciun ale copiilor vostri", a mai scris mamica.

 

Te-ar putea interesa si

TAGURI
-