Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, agent sef adjunct Mihail Draghiciu, in urma accidentului produs in zona localitatii Pogoanele, unul dintre soferii implicati in eveniment, respectiv conducatorul auto al tractorului, a fugit de la locul faptei, el fiind cautat de politisti.

Din primele informatii, acesta s-ar face responsabil de producerea accidentului, insa cercetarile continua si la aceasta ora, traficul pe DN 2 C fiind in continuare blocat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intre timp, mai multe victime au fost preluate de ambulante si au fost duse la Spitalul Judetean Buzau. Efectivele medicale au fost suplimentate in vederea primirii rapide si investigarii  ranitilor. Se pare ca sapte oameni au ajuns  pana acum la spital.

O a opta victima, o femeie insarcinata in luna a cincea, a fost preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transferata la un spital din Capitala. Ea prezinta mai multe traumatisme, dar este constienta.

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Buzau, Gabi Cozma, a fost dezactivat Planul Rosu de interventie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si