Claudia: Asa se vine de la Exatlon, intr-un picior. Bubele sunt pe jos, am preferat sa le ascund, sa nu sperii pe nimeni. Insectele alea ma piscau la fel si cand dormeam in casa, nu doar la cotet. De-aia am si dormit bine imbracata. A fost groaznic! Am trecut pe langa moarte. Puteam face soc anafilactic.

Paula Pavel: Ma pregateam sa plec in Dominicana, daca era cazul. V-am si spus ca va sta cinci saptamani, am avut o premonitie.

Claudia: Am tot discutat. Am spus si aseara. Sunt foarte apropiata de Giani care imi este ca un frate si am o relatie speciala cu Catalin Cazacu. Este mult mai greu decat ce se vede la televizor. Nu avem perie, nu avem dus. La dus era apa rece, tipam de cat de rece era. In rest, faceam baie in ocean. Eram toti mizerabili. Stiam unde plecam, dar chiar si asa. Sunt fericita ca m-am dus acolo.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sunt apropiata de Catalin, dar si de ceilalti membri ai echipei. Nu ne aveam decat unii pe ceilalti. S-a spus ca am stricat o casnicie. Intre noi exista sentimente curate. Nu s-a intamplat nimic la nivel fizic. Doar ne-am tinut de mana si ne-am imbratisat sincer. Daca el nu era acolo, nu as fi rezistat atat de mult acolo. A avut dreptate cand imi spunea ca pot, atunci cand plangeam si ziceam ca nu mai pot.
Mie mi-a fost clar ca a fost un om liber de la inceput. Cand toti se plangeau de dor de cei dragi de acasa, el nu zicea nimic. Cum era eu sa stiu ca exista cineva?

Amandoi suntem sinceri, cred ca asta ne-a apropiat. Acolo nu ai cum sa minti. Esti 24 din 24 cu cineva, n-ai cum sa joci non-stop un rol. El, fata de mine, nu a gresit nicio secunda. Si fata de nimeni de acolo nu a gresit. Evoluam si ne schimbam, putem sa ne schimbam deciziile luate. E clar ca eu nu sunt cea care a plecat de acolo. Mi-e drag de el, v-am zis. Ne-am pupat pe frunte, pe obraz, pe cap. No french. Nu ne-am sarutat frantuzeste.

Paula: Aici e alt univers. Acolo era plaja, palmierul, nuca de cocos. Am trait si eu doi ani la Miami si stiu cum era. Sentimentele lor, ce au simtit acolo... Va fi greu sa se intample si aici. Asa cred. Am eu premonitii. Nu cred ca se poate intampla nimic. Ea e ocupata. El are multe lucruri de rezolvat. Are foarte multe lucruri de rezolvat. Asa ar fi normal. Ea nu stie ce vrea. Eu sunt de acord cu ce vrea Claudia.

Dar asta e parerea mea.

Claudia: Nu stim ce se va intampla. Suntem sinceri, tineri, liberi. Peste patru luni se pot intampla multe. El poate dezvolta sentimente sincere pentru o alta colega. Normal ca m-am gandit. Daca decide el sa dezvolte sentimente sincere pentru Anca Surdu. Oamenii au nevoie de afectiune. Oamenii au voie sa se razgandeasca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si