Sora Mihaelei Tatu a murit! Anunțul dureros a fost făcut de vedetă pe rețelele de socializare!

Mihaela Tatu trece prin momente extrem de grele! Din păcate, în urmă cu câteva ore, vedeta a primit o veste care la înlăcrimat-o: sora ei a murit.

C.I.P., joi 20 decembrie 2018 , 13:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mihaela Tatu a făcut anunţul pe pagina ei pe Facebook, schimbându-şi fotografia de profil cu una de doliu. Nu a vrut să dea prea multe detalii. Vedeta trece printr-o perioadă grea şi preferă să stea puţin deoparte de reţelele de socializare.

"Îmi cer scuze. Nu am avut vreme pentru fb. Sora mea.", a scris Mihaela Tatu pe pagina ei.

"Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o aşeze in lumea celor drepți, iar familiei să le aducă mângâiere!:(/ Condoleanțe! Trimit o îmbrățișare!:(:(/ Dumnezeu să o ducă

în Rai, îngerii să o călăuzească in următoarele zile către locul cu verdeață, unde e doar pace și toată durerea a dispărut", sunt câteva dintre mesajele pe care le-a primit Mihaela Tatu după ce a dat vestea tristă că sora ei a murit.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si