Sorina, femeia care a fost crescută în Baia de Aramă de familia Șărămăt și apoi adoptată de familia Săcărin din Statele Unite ale Americii, a transmis un measj video pentru asistenții maternali care le-au crescut pe ea și pe sora ei de când erau bebeluși.

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune fata în filmuleţul publicat pe Facebook pe o jurnalistă.

Asistenții maternali care au crescut-o pe Sorina în Baia de Aramă speră că adopția va fi anulată

La mai bine de trei luni de când Sorina și-a luat zborul către America, însoțită de soții Secărin, noii ei părinți, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o în ultimii 7

ani se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă.

Citeste si: Cazul Sorina se repetă? O fetiță de șapte ani va fi luată cu forța de la familia la care locuiește în plasament: „Noi nu dăm fetița”

Citeste si: Sora Sorinei, fata adoptată în America, e distrusă de dorul ei! Mariana Șărămăt: ”Mergem cu Andreea la psiholog, e tare greu, fata nu înțelege cum au putut să-i ia sora!” EXCLUSIV

”Cu toții o așteptăm oricând, măcar să ne sune, să vorbească cu Andreea, sora ei, care se topește de dorul Sorinei... Noi ne punem toată nădejdea în judecători și în avocatul nostru, care vor demonstra că adopția este nulă din cauza falsurilor depuse la dosar”,  ne-a declarat Mariana Șărămăt. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si