Conform referatului cu propunerea de arestare preventivă, Sorina Pintea a exclamat ”Super tare!” după ce a aflat că că a primit suma de 120.000 de lei pentru contractul de modernizare a unui bloc operator la Spitalul Judeţean, dar şi ”Perfect!”, în momentul în care a aflat că i-a fost acceptată propunerea de a-i fi remis echivalentul a 7% din valoarea contractului.

Citeste si: Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, acuzată de luare de mită, arestată pentru 30 de zile

”Din comunicarea purtată(.....) în biroul SORINEI PINTEA de aceasta şi de suspectul(.....), rezultă fără dubiu, faptul că SORINA PINTEA cunoştea foarte bine,(.....) nu doar că în punga neagră cu inscripţia “(.....)” primită de la(.....) se aflau bani, ci şi cuantumul exact al acestei sume. Totodată, în comunicare SORINA PINTEA spune clar că ea nu a fost de acord cu un procent de 3% din contract şi recunoaşte că a propus un procent de 7% din contract, procent care de altfel a şi fost adus la cunoştinţă de intermediarul(.....) lui(.....) cu ocazia întalnirii din data de 26.02.2020 ce a avut loc între cei doi la sediul(.....), fapt ce demonstrează din nou de la cine a plecat cererea ce a condus la primirea acestor sume de bani necuvenite, şi anume de la SORINA PINTEA. Inculpata SORINA PINTEA a exclamat chiar ”super tare” după ce a aflat că(.....) i-a trimis 120.000 de lei, respectiv “perfect”, după ce a aflat că(.....)
a fost de acord cu remiterea procentului de 7% din contract. După ce suspectul(.....) îi comunică SORINEI PINTEA faptul că s-a scăzut suma de 10.000 de euro pe care aceasta din urmă i-a primit în luna decembrie, SORINA PINTEA confirmă spunând “da””, se arată în referatul cu propunerea de arestare preventivă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Dezvăluirile fiului Sorinei Pintea despre mită. El menționează numele senatorului PSD Liviu Pop

De asemenea, procurorii afirmă că ”privarea de libertate a inculpatei PINTEA SORINA este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”.

”Se constată că în speţă existenţa pericolului public rezultă din însuşi pericolul social al infractiunii pentru care este cercetată inculpata, avandu-se în vedere reacţia publică la comiterea unor astfel de infracţiuni şi posibilitatea comiterii unor fapte asemănătoare chiar de către aceeaşi inculpată care a demonstrat un nivel ridicat de perseverenţă infracţională şi dezinvoltură, uşurinţă deosebită în săvârşirea faptei. Prin urmare, la stabilirea pericolului public avem în vedere date legate de persoana inculpatei, în speţă manager de spital public, fost ministru al sănătăţii, cât şi date referitoare la fapta, date care în speţă sunt de natura a crea un sentiment de insecuritate, credinta că justitia nu actioneaza indeajuns împotriva infractionalitatii, în lipsa luarii masurii arestarii preventive pentru fapte cu adevărat grave, astfel cum este cazul în acest dosar”, se arată în referat.

Citeste si: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce temperaturi vor fi la mare în weekendul 20-21 iulie 2024?- radioimpuls.ro

Citeste si: Fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, acuzată de luare de mită, arestată pentru 30 de zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si