Soția polițistului ucis își urlă durerea. Doi copii au rămas fără tată

Luci Amarei, soția polițistului ucis în misiunea din Timiș, a scris un mesaj dureros pe pagina unui site de socializare.

E. V., marți 11 iunie 2019 , 16:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Rămasă văduvă și cu doi copii de crescut, soția lui Cristian Amarei a distribuit o postare din grupul de Facebook al Sindicatului Naţional al Polițiștilor Timiș. “«Ce-i cu lumea asta? Nimeni nu mai răspunde la telefon? Nici tata nu mai răspunde» – acestea sunt vorbele din seara asta a celui mic, care în 2 iunie a rămas fără tată! Sper că toți cei care au curajul să plângă doar pe Facebook și doar în fata camerelor să își amintească aceste vorbe în fiecare seară când pun capul pe pernă, fără a face ceva în legătură cu sistemul!” este mesajul distribuit de Luci Amarei pe pagina ei de Facebook.

Luci Amariei a primit o mulțime de mesaje de încurajare. “Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă vă doresc multă putere”, “Păcat! Mare păcat!! Să fiți tare, doamnă căci ai dumneavoastră copii au nevoie de dvs!”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace” sunt trei dintre comentariile lăsate de apropiați.

Pe 2 iunie, Cristian Amarei a fost împușcat mortal în timp ce încerca să îl captureze pe Ionel Marcel Lepa, urmărit naţional şi internaţional. Criminalul polițistului s-a sinucis în închisoare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si