Sotia unui politist a fost prinsa copiind la examenul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici

Irina Gabriela Culcevici, seful interimar al Serviciului de Resurse Umane din cadrul Primariei Barlad, a ratat examenul de la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP), pentru ocuparea acestui post pentru ca a fost prinsa copiind la examen.

A.S., marți 20 iunie 2017 , 11:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Irina Gabriela Culcevici, al caruit sot este politist, ar fi fost  a fost prinsa copiind la examen, iar lucrarea i-a fost anulata, fiind data afara din examen.

"Desi era singurul candidat, astfel ca toti ochii comisiei erau pe ea, din acea comisie facand parte si trei colegi din Primaria Barlad (Liviu Angheluta – director executiv financiar in cadrul institutiei barladene, Monica Stoleru – sefa de la Evidenta Populatiei si Catalin Haret – secretarul municipiului Barlad), Irina Culcevici a incercat marea cu degetul: a fost prinsa copiind, spune sursa noastra anonima. „Cum este ca seful de la Resurse Umane, care organizeaza concursuri pentru angajare in primarie, sa fie prinsa copiind? Cu asa oameni merge mai departe primarul Boros? Ce exemplu da ea? In loc sa invete…” a declarat o sursa pentru Vremea Noua.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si