Soțul Ramonei Ioana Bruynseels a renunțat la salariul uriaș de la bancă și conduce campania electorală a soției! 62.000 euro câștiga lunar Dominic Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels, candidata la Președinție din partea Partidului Umanist, l-a numit pe soțul ei șef de campanie.

Author: Radu Constantin marți 17 septembrie 2019 , 09:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soțul Ramonei Ioana Bruynseels, candidată ”lui Dan Voiculescu” la Președinția României, își va organiza campania electorală ”în familie”. Bancherul britanic Dominic Bruynseels a renunțat la conducerea unei bănci americane în România și s-a dedicat exclusiv campaniei electorale în care partenera lui de viață a intrat deja.

Odată cu renunțarea la toate funcțiile deținute, Dominic Bruynseels a renunțat și la venituri de zeci de mii de euro lunar pe care le primea.

Dominic Bruynseels a renunțat luna trecută la funcția de CEO pe care o deținea la o bancă din România. Acesta a părăsit cea mai înaltă poziție din cadrul instituției la un an după ce a preluat-o. Bruynseels a mai lucrat în sistemul bancar românesc în perioada 2008-2012, tot într-o poziție de conducere. Ulterior, el a plecat în Africa și a fost director regional al unei importante bănci de pe acest continent. Britanicul s-a întors în România în 2018.

Citeste si: Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect al judeţului Bacău: „Când am constatat că nu pot ajunge fotbalistul care mă visam, am optat pentru politică”

Citeste si: Dan Negru, următorul candidat la alegerile prezidențiale? „Ceilalți sunt niște bufoni de umplutură”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, o nouă criză de inimă după ce a făcut preinfarct!

Soțul Ramonei Ioana Bruynseels câștiga 750.000 euro pe an

„Dominic Bruynseels, CEO-ul First Bank, fosta Piraeus Bank, și ex-director general al celei mai mari bănci din România, BCR, în perioada 2008-2012 (când actuala soție i-a fost consilier și șef de cancelarie în bancă), a încasat anul trecut doar din salariile de CEO la Standard Bank și ulterior la Piraeus Bank suma totală de peste 750.000 euro, în medie circa 62.000 euro pe lună, potrivit declarației de avere a soției sale Ramona Ioana Bruynseels (fostă Lohan, fostă Chirilă)”, a relatat profit.ro.

Ramona Ioana și Doiminic Bruynseels s-au căsătorit în primăvara acestui an, după o relație de 18 ani. Cei doi au împreună două fetițe.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si