Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au verificat, joi, stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldovei.

În urma verificărilor la faţa locului, ministrul Răzvan Cuc a constatat că datorită mobilizării antreprenorului, lucrările avansează rapid fapt ce va contribui la finalizarea acestora înainte de termenul contractual.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

„Perioada de proiectare trebuia să se termine pe 24 iulie. Iată că noi astăzi avem stadiu fizic de execuţie de 30%. Am spus tot timpul că vom grăbi procedura de implementare a obiectivelor de investiţii. La fel s-a întâmplat şi la Drumul Expres Craiova-Piteşti unde tot acest antreprenor român are lotul 2- am fost săptămâna aceasta şi am decis că vom ataca în primă fază centura de la Balş- a devansat termenul de proiectare cu şase luni. Dacă cineva vrea într-adevăr, se poate. Acest lucru este de felicitat. Îmi amintesc că pe 15 martie când am fost aici, după ce am plecat de pe şantier, toată lumea a vuit în presă că şi-a luat Umbrărescu utilajele şi a plecat. Iată că cei care atunci ţipau şi spuneau că s-a făcut doar de faţadă şi că de fapt nu se munceşte, pot să vină ei acum şi să spună dacă se munceşte sau nu!”, a precizat Ministrul Răzvan Cuc, într-un comunicat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si