Stăpânul adăptostului de la Prejmer și-a reactivat contul cu imaginea cățelului pe care l-a lăsat să moară!

Bogdan C., bărbatul acuzat că a lăsat să moară peste 70 de animale din adăpostul pe care-l deținea la Prejmer, a reapărut în mediul virtual.

Radu Constantin, luni 11 februarie 2019 , 20:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bogdan și-a recativat contul de Facebook după ce a fost eliberat din arestul reventiv. Bărbatul fusese reținut după ce în mediul virtual au apărut imagini terifiante a zeci de animale lăsate să moară de foame și de sete la un adăpost ilegal situat în Prejmer, județul Brașov.

Bogdan C a stat câteva zile ascuns în casă, până să fie găsit de autorități și și-a dezactivat conturile de Facebook pe care începuseră să curgă amenințările cu moartea. După ce spiritele s-au mai calmat, bărbatul și-a reactivat contul. Surprinzător, Bogdan are ca poză de profil propriul cățel, care l-a însoțit peste tot în ultimii ani.

Citeste si: Bărbatul acuzat că a omorât 70 de câini din propriul adăpost poate scăpa cu o simplă amendă! Pedeapsa maximă este de un an de închisoare

Brașoveanul a ales să apară cu această fotografie la profil deși cățelul său a fost victimă, alături de celelalte animale la ”măcelul” de la Prejmer. Cățelul a fost găsit mort într-o anexă a adăpostului. Bogdan C nu a putut să-și justifice public fapta care este de o cruzime nemaiîntâlnită, mai ales că vine din partea unui pretins iubitor de animale.

Bogdan C a stat 24 de ore în arest

Bogdan C a stat 24 de ore în arest după ce a fost ridicat de poliție pe 20 ianuarie din propriul apartament. Se pare că bărbatul a sunat din proprie inițiativă la poliție, pentru că în fața blocului în care locuiește se adunaseră mai mulți iubitori de animale. În aceste condiții, bărbatului i s-a făcut frică de răzbunarea acestora, așa că a preferat să se predea singur. În prezent, el este cercetat pentru ”uciderea animalelor cu intenție, fără drept” și riscă închisoare de la 3 luni la un an sau o amendă penală.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si