Stareţul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului-Teiuș a fost implicat într-un scandal sexual

Stareţul Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului-Teiuş judeţul Caraş-Severin, Justinian Tibil, a fost implicat într-un scandal sexual după ce a purtat o discuție cu un alt bărbat pe Facebook.

Author: K.B. marți 29 octombrie 2019 , 17:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Justinian Tibil a fosta abordat pe Facebook de un homosexual. Schimbul de replici dintre ei este șocant.
„Cu mine cât ai face?!” „Și cât i-ai dat?!” „O trezire în miezul nopții pentru un număr, ce zici?!” „F… ceva în seara asta?!”, sunt doar câteva dintre curiozitățile pe care starețului Justinian le-ar fi avut.

Citeste si: Două medalii pentru România la competiția mondială de robotică FIRST Global Challenge

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Cel mai căutat candidat, pe Google

Citeste si: Soția lui Mircea Dinescu nu va fi înmormântată! Ce se va întâmpla cu trupul neînsuflețit al Mașei Dinescu

După discuția pe care au purtat-o, cei doi s-ar fi întâlnit în miez de noapte. După ce dialogul dintre cei doi a ajuns și la urechile Episcopiei Caransebeşului, preotul a fost suspendat.
Deși nu a vrut să dea presei nicio declarație cu privire la cele întâmplate, Jstinian a recunoscut totuși că ar fi avut o discuție cu acel bărbat.

„Să așteptăm până joi, când se va decide, după aceea discutăm, până atunci nu pot. Știu ce acuzații mi se aduc, o vorba despre o conversație. Da, am avut o conversație pe Facebook, a fost o conversație, dar eu de mult timp am fost urmărit. Eu doar am lansat niște… nu a fost altceva. Sunt și poze, dar nu sunt pozele mele. Atât. Așteptăm până Episcopia decide ceva. A trimis el, când el a trimis una eu am spus: „Doar atât?!” Discuțiile nu au fost cine știe ce”, le-a spus părintele Justinian Tibil jurnaliștilor, conform cancan.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si