Streinu-Cercel: „Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac, ar trebui să-şi asume morţii”

Profesorul Adrian Streinu Cercel susţine că vaccinul anti-COVID-19 este unul ”cât se poate de bun”, el explicând că autorităţile internaţionale care avizează punerea pe piaţă a acestui tip de produse nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care să nu fie ”eficient şi sigur”. ”Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac, ar trebui să-şi asume morţii”, consideră Streinu-Cercel.

Author: Georgiana Balaban miercuri 25 noiembrie 2020 , 07:47

streinu cercel despre coronavirus
Profesorul Adrian Streinu Cercel.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Dacă noi nu înţelegem că suntem în pandemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă noi nu înţelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră.

Haideţi să ne deşteptăm în ceasul al şaptelea: să lăsăm specialiştii să vorbească”, a afirmat profesorul Adrian Streinu Cercel, marţi seară, la Antena 3.

Streinu Cercel îndeamnă la vaccinarea în masă, pentru a da rezultate

streinu cercel despre coronavirus
Streinu Cercel vorbește despre vaccinul coronavirus.[Sursa foto: google]


Acesta a pledat pentru testarea în masă, arătând că alte ţări au obţinut ”rezultate minunate”.

Profesorul Adrian Streinu Cercel a mai afirmat că folosirea anticorpilor monoclonali ar duce la oprirea epidemiei

în două săptămâni, iar în şase luni virusul ar ”ieşi din circulaţie”, dacă nu ar fi introdus în ţară.

Citeste si: Bilanț Covid-19, 24 noiembrie! Peste 7.000 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Citeste si: Record absolut de decese din cauza COVID-19 în Italia

”Dar pentru a nu-l mai introduce în ţară trebuie să venim cu a doua etapă, cu vaccinarea. Aşa că haideţi să terminăm cu prostiile! Vaccinul este cât se poate de bun, este cât se poate de corect, nicio autoritate de EMEA sau Food & Drug Administration nu şi-ar permite să înregistreze un vaccin care nu este eficient şi care nu este şi sigur”, a mai afirmat Adrian Streinu Cercel.

Acesta a precizat că cei care contestă eficienţa vaccinului sunt responsabili pentru decesele cauzate de COVID-19.

”Cei care se ocupă de denigrarea vaccinului ar trebui să tacă din gură în momentul de faţă, pentru că, dacă nu tac din gură în momentul de faţă, ar trebui să-şi asume morţii care devin sursă a acestor informaţii”, a adăugat Adrian Streinu Cercel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si