Jumatatea artistica a lui Alexanndru Arsinel s-a ridicat la Ceruri. Stela Popescu va fi inmormantata duminica, la cimitirul Cernica, cu onoruri militare.
Actorul este ravasit de durere de cand buna lui prietena a incetat din viata.

"Mi-e tare urat fara tine. Imi lipsesti si ne lipsesti la toti foarte mult. Nu poti sa mai apari pe scena, sa strigi spre mine "Hai mai repede, puturosule."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A fost un om extrem de pputernic, a carat in spate multe greutati pornind de la evadarea din Basarabia cand tatal ei a fost deportat in Siberia, drumul pe care si l-a croit prin propriile ei puteri.

Acest destin al ei a apropiat-o de destinul meu. Si eu sunt pornit dintr-o zona de la tara si ne-am croit de unul singuri prin viata.
Nu dormea niciodata langa mine cand mergeam sute de km la volan, ba din contra, daca intorceam capul sa dorm incepea sa ma certe.
Va fi greu fara Stela. Si pentru mine, si pentru teatru si pentru romani, acel zambet fara urma de murdarie, o fata deosebita. Imi pare rau Stela, mai ales ca nu ne-ai anuntat, nu a spus nimic.", a spus Alexandru Arsinel la un post de televiziune.

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si