Bilanț negru în SUA. Peste 1500 de decese în 24 de ore

SUA au înregistrat 1.783 de decese din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore, potrivit bilanțului Universității John Hopkins.

I.C., vineri 10 aprilie 2020 , 08:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Astfel, bilanțul total al deceselor pe teritoriul Statelor Unite se ridică la 16.478 de decese.

SUA au înregistrat, marți și miercuri, aproximativ 2.000 de decese în 24 de ore, fiind cele mai grave bilanțuri la nivel mondial de la începutul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Ministrul Sănătății: ”Urmează două săptămâni grele”

Pe de altă parte, Statele Unite numără pe teritoriul lor mai mult de un sfert din cazurile oficial declarate în lume, cu peste 46.000 de cazuri în total, potrivit datelor prezentate de Johns Hopkins, actualizate continuu.

1000x-1.jpg

New York, principalul focar

În Statele Unite se înregistrează de la mijlocul săptămânii precedente mai mult de 1.000 de noi decese zilnic, în pofida măsurilor de izolare care au fost introduse treptat în diverse state.

Citeste si: Despescu, mesaj pentru românii din străinătate: Dacă veniţi în România pentru a petrece Paştele, îl veţi petrece în carantină sau autoizolare

Statul New York constituie de departe principalul focar al pandemiei americane, cu peste 7.000 de morţi. El a înregistrat o nouă creştere record în cursul ultimelor 24 de ore (+799), dar numărul noilor spitalizări nu a fost niciodată atât de scăzut, a afirmat joi guvernatorul Andrew Cuomo, potrivit Agerpres.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si