UPDATE ora 15:00- Baremul de corectate la proba la alegere a profilului (Anatomie- Biologie, Chimie, Geografie, Fizică, Informatică, Logică, Economie, Psihologie, Filosofie și Sociologie) se regăsește pe subiecte.edu.ro. 

Subiectele la Informatică pentru simulare BAC 2024:

Subiectele la Informatică pentru simulare BAC 2024

Subiectele la Informatică pentru simulare BAC 2024

[Sursa foto: Edupedu]

Subiectele la Informatică pentru simulare BAC 2024

Subiectele la Informatică pentru simulare BAC 2024

[Sursa foto: Edupedu]

Sursa: www.edupedu.ro

UPDATE ora 12:00. Examenul s-a încheiat. 

UPDATE: Examenul de simulare BAC 2024 a început. Subiectele au fost distribuite elevilor de clasa a 12-a.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

UPDATE: Examenul de simulare BAC 2024- proba la alegere a profilului începe la ora 09:00. Elevii au intrat deja în sălile de clase, urmând ca la 09:00 sa fie distribuite subiectele la Informatică.

Elevii din clasa a 12-a de la profilul Real, viitori absolvenți de liceu, vor susține miercuri, pe 6 martie 2024 proba scrisă la Informatică pentru simulare BAC 2024.

Subiectele vor fi publicate la ora 12:00, după ce examenul se încheie. Baremul de corectare va fi și el publicat, însă la ora 15:00. Subiectele și baremul se vor regăsi pe subiecte.edu.ro și vor fi atașate în acest articol, în timp real, după publicarea acestora.

Iată ce ar trebui să știi despre proba scrisă la Informatică pentru simulare BAC 2024. 

La ce oră începe proba scrisă la Informatică pentru simulare BAC 2024?

Subiectele la examenele naționale, inclusiv la simularea pentru BAC 2024, sunt elaborate în baza competențelor și conținuturilor asociate cu fiecare materie în parte la care elevii sunt testați, conform Ministerului Educației.

examen informatica simulare bac

Ce trebuie să știe elevii care susțin examenul la Informatică pentru simulare BAC 2024? 

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Subiecte Fizică pentru simulare BAC 2024: Baremul de corectare

Accesul elevilor în sălile de examen se face în intervalul orar 08:00- 08:30, în baza unui act de identitate. Înainte de a intra în sala de examen, elevii trebuie să își lase bunurile într-o sală special amenajate. Au voie în sala de examen doar cu pix/stilou cu pastă sau cerneală de culoare albastră și cu creion de culoare neagră și cu ustensile ajutătoare în realizarea desenelor acolo unde este cazul. Subiectele se împart la ora 09:00, iar apoi elevii pot începe redactarea lucrării de examen.

Candidații au timp trei ore pentru a finaliza examenul, iar cei care nu termină la timp vor fi nevoiți să predea foaia de examen în stadiul în care au ajuns cu redactarea lucrării.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

Elevii au primit la prima probă susținută (n.r.

proba scrisă la Limba Română de pe 4 martie 2024) codurile individuale care înlocuiesc numele și prenumele și pe baza cărora vor afla rezultatele obținute pe 15 martie 2024.

Profesorii evaluatori sunt ales aleatoriu și vor evalua lucrările candidaților prin intermediul platformei speciale. Așadar, corectarea lucrărilor va fi digitalizată.

Mesajul Ministrului Educației pentru liceeni înainte de începerea simulării pentru BAC 2024

Încă din prima zi a simulării pentru BAC 2024, emoțiile i-au copleșit pe elevii din întreaga țară. Începând cu ziua de 4 martie 2024 când a avut loc prima probă scrisă din cadrul simulării pentru BAC 2024, ei au pășit în sălile de examen doar cu un act de identitate, un pix și cunoștințele pe care le-au asimilat de-a lungul timpului la fiecare materie în parte.

elevi

Elevii din clasa a 12-a de la profilul Real, vor susține miercuri proba scrisă la Informatică pentru simulare BAC 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Subiecte Geografie pentru simulare BAC 2024: Baremul de corectare

Ligia Deca le-a urat succes liceenilor care susțin simularea pentru BAC 2024, într-un mesaj transmis pe Facebook, înainte de prima probă scrisă.

„Succes, dragii mei! Am incredere ca veti folosi acest moment pentru a va familiariza cu atmosfera examenului din vara, precum si pentru a va imbunatati rezultatele! Generalizarea evaluarii digitalizate continua cu probele scrise ale simularii examenului de bacalaureat care incep luni in peste 1.300 de unitati de invatamant. Dupa incheierea evaluarii acestor probe, vom folosi feedbackul colegilor nostri din teritoriu pentru a optimiza platforma de evaluare, inaintea examenelor nationale", a scris Ligia Deca pe 3 martie 2024 pe pagina sa de Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si