Superioritatea Simonei Halep evidenţiată şi de statistici: Doar trei greşeli neforţate în finală

Numai trei greşeli neforţare a comis Simona Halep în finala jucată, sâmbătă, la Wimbledon, cu Serena Williams şi câştigată după 6-2, 6-2, în 55 de minute.

A.N.C, sâmbătă 13 iulie 2019 , 18:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În acelaşi timp, Halep a trimis 13 lovituri direct câştigătoare. Serena Williams a avut mai multe lovituri câştigătoare, 17, dar a comis şi 26 de greşeli neforţate.

Serviciul Simonei Halep a fost la cele mai înalte cote din cariera ei: 76 la sută reuşită a primului, nicio dublă greşeală (68 pentru rivală). Dintre acestea, a convertit în puncte 83 la sută (59 la sută Williams). Şi serviciul al doilea a fost rezonabil, cu 45 la sută puncte făcute cu el (47 la sută, Williams). Tot ca o dovadă a serviciului excelent al româncei este şi faptul că a avut de salvat doar o minge de break.

Citeste si: Simona Halep, prima declarație după victoria de la Wimbledon: "Niciodată nu am jucat mai bine ca azi"

Citeste si: Simona Halep a câștigat turneul de la Wimbledon! Campioana noastră a învins-o în finală pe Serena Williams, după un meci fabulos

Citeste si: Le Figaro, despre duelul Williams - Halep: În sfârşit vedem un meci mare pe tabloul feminin

Jocul bun al Simonei Halep împotriva venirilor la fileu ale Serenei au făcut ca aceasta din urmă să convertească numai patru din 11 asemenea ocazii.

Halep a câştigat în total 55 de puncte, iar americanca numai 38. Românca a alergat 387 de metri, Williams numai 340 de metri.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si