n luna decembrie a anului 2017, un incident violent care a avut loc in sectorul Ciocana din Chisinau s-a lasat cu urmari grave pentru Vladislav Gribincea, un cunoscut luptator de K1 din R. Moldova. Acesta a fost impuscat in cap, iar de atunci, luptatorul s-a zbatut intre viata si moarte

"Daca ne luam dupa buletinul medical, el nu vorbeste, nu va vorbi si nu va raspunde la nimic”.

Chiar daca nimeni nu-i mai dadea vreo sansa, nici macar sa supravietuiasca la momentul producerii incidentului, Vladislav Gribincea a luptat si acum, atat el, cat si cei din jurul lui spera ca va putea, intr-o zi, sa duca din nou o viata normala. Dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, Vladislav are nevoie de tratament la Spitalul de Recuperare din Iasi, unde exista o sectie ultradotata, cu rezultate foarte bune in astfel de cazuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Daca ar reusi sa ajunga la Centrul de Recuperare de aici din Iasi, ar fi foarte bine.

Este mai complicat cu internarea chiar daca are asigurare, are tot. Deocamdata nu sunt locuri aici. El acum este la Craiova, la un hotel si face recuperare. Am mai vorbit cu un doctor din Republica Moldova care are cabinet in Iasi si ne-a spus ca cea mai buna solutie este la Spitalul de Recuperare. Doar ca acolo abia pe la mijlocul lunii iulie sunt locuri. il vom aduce oricum la Iasi, intr-o saptamana.
Am inchiriat un apartament aici, facem curatenie generala si vrem sa-l aducem de la Craiova. Daca ne luam dupa buletinul medical, el nu vorbeste, nu va vorbi si nu va raspunde la nimic. Dar el vorbeste, misca capul, degetele, pentru ca e un luptator. Sunt convins ca vor aparea rezultate, dar avem nevoie de putin ajutor"
, povesteste Oleg Spinu, presedintele Asociatiei Dreptul Basarabiei din Iasi.

A trecut prin chinuri groaznice. Un cunoscut fotbalist din Liga 1 il ajuta zilnic

De la producerea nefericitului eveniment, Vladislav Gribincea a trecut prin chinuri cumplite. Acesta a fost operat de doua ori in Chisinau, insa nimeni nu i-a dat vreo sansa de supravietuire, fara sa se puna problema recuperarii. Cu toate acestea, Vladislav a inregistrat reale progrese si acum spera sa poata duce din nou o viata normala.

"A stat internat in spital, a fost operat de doua ori, a doua oara nu stim din ce cauza a fost operat. Toata lumea spunea ca nu o sa reuseasca, ca nu o sa supravietuiasca, dar dupa o luna si jumatate si-a revenit si a fost adus la un spital de recuperare. Dupa ce a facut recuperare o luna de zile, au spus ca nu au ce sa-i mai faca si sa mearga acasa. El acum mananca foarte bine, zambeste, tine minte tot si incepe sa faca progrese. Dar in Republica Moldova atat s-a putut face pentru el.

Nicolai Calancea, portarul echipei CSU Craiova, a spus ca face orice pentru a-l ajuta si a facut rost de o masina care l-a transportat la Craiova. Acolo s-a incercat, dar nimeni nu a vrut sa-l ia, nu stim din ce cauza. Acum el sta la un hotel, Nicolai Calancea are grija personal de el, il plimba, il duce in oras si il duce in fiecare zi la un centru de recuperare. Dar acolo se face o reabilitare la nivel minim, am putea spune", relateaza Oleg Spinu.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sursa:Buna ziua, Iasi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si