Surpriză la Puterea Dragostei! Cine sunt favoriții săptămânii

Nici Bianca, nici Jador, obișnuiții la titlul de favoriți ai săptămânii la Puterea Dragostei, nu au mai fost desemnați favoriți în această săptămână.

Author: A.I. vineri 14 iunie 2019 , 20:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Favoriții săptămânii sunt Roxana și Bobicioiu. În Gala Puterea Dragostei se va stabili cine este favoritul săptămânii. Acesta va primi 1.500 de euro.

A fost o explozie de bucurie atunci când numele lui Bobicioiu a fost rostit de prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei, Andreea Mantea.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Printre cei trei favoriți de la băieți s-au numărat Mocanu, Jador și Bobicioiu. Numele lui Jador a fost rostit de Andreea Mantea ca nefăcând parte dintre ultimii doi, așa că lupta se dădea între Bobicioiu și Mocanu.

Zănoagă a explodat de bucurie atunci când a aflat că Bobicioiu este favoritul săptămânii la băieți, având în vedere că a avut o dispută cu Mocanu. Zănoagă i-a reproșat lui Mocanu că o place pe Simina. Zănoagă l-a pupat de mai multe ori pe Bobicioiu pentru a-l felicita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si