Surprize pentru copiii din comuna Berceni de la ambasadorul Turciei in Romania si de la presedintele asociatiei oamenilor de afaceri turci

Ambasadorul Republicii Turce in Romania alaturi de presedintele asociatiei oamenilor de afaceri turci au facut o supriza copiilor din comuna Berceni. Incarcati cu daruri, dar si cu urari de sarbatoare, cei doi au fost intampinati cu colinde si zeci de zambete. ##VIDEO38955##

Stirile Kanal D, sâmbătă 17 decembrie 2016 , 23:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ambasadorul Turciei in Romania si presedintele asociatiei oamenilor de afaceri turci au fost ajutoarele Mosului anul acesta pentru oamenii din comuna Berceni. Ei au decis sa sprijine initiativa primariei din localitate si sa le ofere copiilor si oamenilor fara posibilitati o masa calda si daruri de Craciun.

Osman Koray Ertas: „E un proiect grozav, inspirat de multi oameni si sustinut de multi oameni. Am decis sa facem aceste vizite in perioada Sarbatorilor”.

Presedintele TIAD, Murat Demiray: ”Noi suntem foarte bucurosi ca suntem aici alaturi de copii cu ocazia Craciunului”.

Osnur Ayman, reprezentant TIAD: „Suntem aici sa aducem in Berceni donatiile oamenilor de afaceri turci”.

„E un moment in care comunitatile internationale isi unesc fortele pentru a aduce un pic de bucurie in sufletele copiilor din comuna noastra”, a declarat primarul sectorului.

Oaspetii au fost rasplatiti pe masura de copiii care i-au incantat cu vocile lor cristaline si cu tinute de sarbatoare.

Osman Koray Ertas, ambasador: "Ii urez ( n. r. primaritei) mult succes! Acesta este un proiect extraordinar pe care l-am facut cu sprijinul multor oameni. Craciun Fericit pentru toti cei care ne privesc si cei de aici".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si