Survivor Romania Finala. Iancu Sterp a reușit să ajungă în Finala Survivor România, alături de alți doi Războinici, Lola Crudu și Emanuel Neagu, dar și de Faimoasa Elena Ionescu.

Survivor Romania Finala. Încă de la intrarea lui în competiția Survivor România, Iancu Sterp a dovedit că este un bun sportiv, aducând imediat puncte echipei sale.

Citeste si: De ce-l alintă Ștefania de la Puterea Dragostei pe Iancu Sterp de la Survivor ”iubi”

Iancu Sterp la Survivor
Iancu Sterp la Survivor

Finala Survivor Romania. Iancu Sterp este vedeta tv la doar 21 de ani

Iancu Sterp are 21 de ani și a devenit vedeta tv înainte de Survivor România prin participarea lui la Puterea Dragostei, un show matrimonial difuzat de Kanal D.

Survivor Romania Finala. Acolo, Iancu Sterp nu doar că a reușit să-și atragă numeroși fani, dar și-a găsit și iubita. Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor România, este o blondă frumoasă cu care tânărul formează un cuplu de mai bine de jumătate de an.

Citeste si: Iancu Sterp și Emy Alupei, apropieri periculoase la Survivor România! Imaginile care o vor șoca pe iubita războinicului la Londra

Iancu Sterp la Finala Survivor Romania
Iancu Sterp la Finala Survivor Romania

Iancu Sterp de la Survivor România, relație controversată cu Emy Alupei

Survivor Romania Finala. Cu toate acestea, la Survivor Romania, Iancu Sterp s-a făcut remarcat nu doar pentru rezulatele sale în jocuri, ci și pentru relația controversată dintre el și Emy Alupei, o concurentă Survivor România din tabăra Faimoșilor. Apropierea dintre Iancu Sterp și Emy Alupei a fost subiect de bârfe între ceilalți concurenți de la Survivor România, dar și de numeroase discuții acasă, între părinții celor doi, prieteni și Denisa, iubita lui Iancu Sterp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intr-un final, lucrurile s-au lămurit cumva. Deți, Emy Alupei le-a mărturisit colegelor de la Survivor România plîngând că nu înțelege de ce s-a comportat Iancu așa cu ea, tânăra a realizat că acesta nu are pentru ea decât sentimente de prietenie.

Emy Alupei s-a destăinuit Lolei și Elenei. Ea a mărturisit că are sentimente pentru Iancu, și că este rănită de faptul că acesta i-a spus că ei doi nu mai au ce discuta în afara jocului. ”Când doar unul are sentimente și celălalt nu, e normal să suferi”, a mărturisit Emy la Survivor Romania.

Denisa si Iancu Sterp
Denisa si Iancu Sterp

Finala Survivor Romania. Cum a ajuns Iancu Sterp în finală

Iancu Sterp, în Finala Survivor România, după ce a reușit să își câștige imunitatea chiar în ultimele jocuri. El i-a învins, pe rând, pe Cezar Juratoni si pe Elena Ionescu.

Înainte de aceasta însă, Iancu Sterp a intrat la votul publicului, alături de alți doi concurenti, Ghiță Balmuș și Cezar Juratoni. Atunci, Ghișă Balmus a fost eliminat de la Survivor România.

Citeste si: Emanuel de la Survivor are un frate geamăn! Cum arată acesta și cu ce se ocupă

Finala Survivor Romania. Cât de bogată e familia lui Iancu Sterp

Survivor Romania Finala. Iancu Sterp are 21 de ani și face parte dintr-o familie numeroasă, cu 4 copii, din Hateg. Familia lui Iancu Sterp este extrem de bogată în satul Tuștea, nu departe de orașul Hațeg. Casa familiei Sterp este indiscutabil în centrul atenției, mai ales că pe peretele exterior al vilei tronează o imagine în mărime naturală cu cei doi băieți ai familiei: Culiță și Iancu, îmbrăcați ca niște ciobani care au grijă de turma lor! Vila, aflată în grija mamei, este o clădire impunătoare, construită în stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn și câteva corpuri distincte, dar si de o grădină cu flori și pomi fructiferi. Mai mult, familia Sterp deține și o stână importantă cu peste 800 de oi și 30 de vaci, de unde se câștigă sume enorme.  ”Este cea mai înstărită familie din zonă, dar și cea mai muncitoare”, au spus localnicii despre familia lui Iancu Sterp.

Iancu Sterp si fratele Culita Sterp
Iancu Sterp si fratele Culita Sterp

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Lola Crudu, în finala Survivor România! Ce va face cu banii dacă va câștiga marele premiu

Deși acum Iancu de la Survivor Romania este cunoscut,o adevărata vedeta tv, în urmă cu mai puțin de doi ani, el era doar fratele mai mic al lui Culiță Sterp, cunoscutul cântăreț, care a fost căsătorit cu Carmen de la Salciua.

Iancu Sterp este, la 21 de ani, student la Agronomie. A ales aceasta facultate  pentru a putea să se ocupe mai bine de ferma familiei. Între treburile la stână, Iancu Sterp își găsește timp să faca și diverse filmulete pe care le posteaza pe canalul sau de Youtube, care acum are peste 160.000 de abonati.

 

 

Finala Survivor România. Ce va face Iancu Sterp cu banii dacă va câștiga marele premiu

Survivor Romania Finala. Deși Iancu Sterp nu a spus ce va face cu banii dacă el va fi marele câstigator Survivor România, în Finala ce ca fi difuzată sîmbătă, 30 mai, la Kanal D, mama lui, Geta Sterp a declarat in emisiunea FanArena, că îl va învăța să nu-i cheltuiască pe prostii. ”Îl voi ajuta să-și facă o casă mare, a lui”, a declarat Geta Sterp, mama lui Iancu Sterp, concurentul care a ajuns în Finala Survivor Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si