Sute de pasari moarte zac in curtile oamenilor, autoritatile nu ii pot ajuta - Cum s-a ajuns in aceasta situatie?

Stau cu păsările moarte în curte şi autorităţile ridică din umeri. Ce dacă, în mai multe zone din ţară e alertă de gripă aviară şi virusul periculos se poate transmite şi la om? In comuna din Ilfov unde oamenii adună găinile moarte cu căruţa, nimeni nu face nimic. ##VIDEO44851##

Editor: Alexandra Chiric Author: Stirile Kanal D marți 31 ianuarie 2017 , 19:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mor cu sutele. Gospodarii le ingroapa, le dau foc sau le arunca pe marginea drumului. Sunt urme peste tot, insa autoritatile din comuna Dascalu spun ca nu stiu nimic despre aceasta situatie!

Am mers si noi la autoritatile pe care oamenii  le-au anuntat deja.

Doamna din imagini este asistenta cabinetului veterinar din localitate. Numai dumneaei cunoste motivele pentru care nu a dorit initial sa se deplasese. Dupa ca am mers insa si la primarie, cadrul medical si-a facut aparitia in curtea plina de gaini moarte.

Culmea este ca ieri, conform documentelor intocmite de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica nu se confirma pericolul de imbolnavire.. Asa ca oamenii au inceput sa taie tot ce le-a mai ramas pentru a nu se imbolnavi si restul.

In cateva zile ar trebui sa iasa analizele pasarilor moarte ridicate din gospodarii. Ne intrebam cum oare a fost posibil ca la un numar atat de mare nimeni sa nu se sesizese, in conditiile in care in judetul Neamt autoritatile au alertat oamenii de la 2 lebade care au murit in conditii suspecte.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si