Tamara Buciuceanu a murit. Mesajul impresionant al Casei Regale a României

Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a murit. Casa Regală a transmis un mesaj de condoleanțe.

R.B., miercuri 16 octombrie 2019 , 09:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tamara Buciuceanu. Doliu este și în Familia Regală a României. Reprezentanții au postat, pe rețelele de socializare, un mesaj de condoleanțe după anunțul trist legat de dispariția marii actrițe.

Citeste si: Ştefan Bănică, despre Tamara Buciuceanu: A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare

Tamara Buciuceanu.  ”Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu au aflat cu multă tristeţe vestea trecerii la Domnul a marii actriţe Tamara Buciuceanu, una dintre figurile emblematice ale teatrului şi filmului românesc din ultimii 70 de ani. Tamara Buciuceanu a primit de la Regele Mihai I rangul de Ofiţer al Ordinului Coroana României. La Castelul Peleş, cu cinci ani în urmă, Tamara Buciuceanu a fost invitată de Majestatea Sa Custodele Coroanei, la ceremonia de învestitură în Holul de Onoare şi la dineul oficial din Sufrageria de Stat. Născută în Basarabia, acum 90 de ani, Tamara Buciuceanu lasă o urmă de neşters în cultura română, după o strălucită şi lungă carieră artistică. Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu transmit condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Familia Regală. 

Citeste si: Ultima dorință a Tamarei Buciuceanu Botez. Ce a cerut marea actriță înainte să moară!

Ştefan Bănică, despre Tamara Buciuceanu: A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare

Tamara Buciuceanu.  Actorul Ştefan Bănică, care a jucat alături de Tamara Buciuceanu în filmul "Liceenii", i-a mulţumit marii actriţe pentru tot ce l-a învăţat în mesajul transmis pe Facebook.

Tamara Buciuceanu.  "A murit Tamara. Noi îi spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine şi nu a luat nimic cu ea. În schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare în teatru, televiziune sau în film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generaţii întregi, să le descreţească frunţile, să le cultive. Asta înseamnă până la urmă un Artist cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulţumesc pentru tot ce am învăţat şi m-ai învăţat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!".


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si