Richard din Arad a decedat după ce a consumat temutul drog „Zombie”.Băiatul avea un viciu pentru stupefiante, în urma unei depresii suferite. Tânărul locuia singur, iar anturajul l-a împins să se drogheze. Richard Farcaș a ajuns la mila traficanților drogului „Zombie”, țigările stropite cu otravă de șoareci care ucid tot mai mulți tineri în toată țara. (Citește și cazul copilului de cinci ani care a venit cu droguri la grădiniță)

Tânăr de 23 de ani a murit după ce a consumat drogul „Zombie”: „Drogurile parcă îl urmăreau”

„A stat un an în pușcărie, timp în care iubita lui a născut fetița lui. Când el a ieșit ea nu l-a mai vrut înpoi, fetița nu era pe numele lui, nici nu îl prea lăsa să o vadă. A reînceput să consume droguri și alcool. Nu mai era curios de nimic, noi debeaga îl încurajam să își refacă viața, nu mai era curios de nimeni și de nimic. Era tânăr avea în jur de 23 de ani”, a declarat sora lui Richard.

Citeste si: VIDEO| Mașină înghițită de apele Dunării. Imagini care nu mai au nevoie de comentarii

Sora bărbatului mărturisește că putea să înceapă o nouă viață, pentru că lucra la spălătorie și avea banii lui, însă anturajul și drogurile nu îi dăteau pace.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Tânăr de 23 de ani a murit după ce a consumat drogul „Zombie”: „Drogurile parcă îl urmăreau”

„O putea lua de la capăt. Mai lucra la spălătorie, însă nu prea putea, deoarece prietenii veneau după el, drogurile parcă îl urmăreau. Dacă nu lua și intra în sevraje atunci nu mai conștientiza. A început cu iarbă, apoi a început să fumeze soricioaică. Asta i-a adus și moartea”, a mai spus tânăra.

Citeste si: O celebră moderatoare TV a fost stropită cu acid sulfuric: „Omorâți-mă!”

Richard Farcaș a murit în apartamentul său, pe data de 23 decembrie 2019. Tânărul se droga alături de alți doi prieteni, iar la un moment dat i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe podea. Când l-au văzut, prietenii s-au speriat și au fugit, lăsându-l pe băiat să agonizeze.

Citeste si: Trafic blocat pe centură: accident de proporții între un tir și un tren la intrare în București


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si