O tanara de 36 de ani a murit infectata cu doua bacterii dupa o operatie de hernie cervicala, la spitalul Bagdasar-Arseni! Medicul a asigurat-o ca va dansa si va face tumbe de Revelion, dar Georgiana nu s-a mai revenit niciodata

Georgiana Maxim s-a internat pe 5 decembrie la spitalul Bagdasar-Arseni pentru a se opera de o hernie cervicala. Desi medicul a asigura-o ca pana de Revelion va fi recuperata total, tanara de 36 de ani a murit la scurt timp dupa interventie.

V.P., miercuri 01 martie 2017 , 08:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Georgiana Maxim ducea o viata sanatoasa si alerga la curse de amatori. Dupa operatia de la Spitalul Bagdasar-Arseni se intampla ceva si nu isi mai poate misca piciorul stang. Potrivit tolo.ro, ii apar si doua infectii in organism, dar familia este informata doar de una singura. In acelasi spital s-au infectat mai multi raniti de la Colectiv, precum si pilotul Marin Cojocaru, care s-a prabusit cu un paramotor in lacul Comana.

Georgiana, care locuia in Brasov, a aflat ca are hernie de disc pe 28 noiembrie, cand a fost consulatat de profesorul doctor Mircea Gorgan. A ajuns la el deoarere durerile de cap si de coloana erau insuportabile. Medicul i-a recomandat astfel sa se opereze.

"Sunteti tanara, vom face o incizie frumoasa, care nu se va vedea, vom pune un grefon. Dansam de Revelion si facem tumbe!”, ii spune doctorul Gorgan.

Tanara se hotareste sa se opereze la spitalul Bagdasa-Arseni. Se interneaza pe 5 decembrie, iar a doua zi are loc interventia. Medicul Gorgan a operat simultan in doua sali. Dupa operatia, Georgiana nu isi poate misca piciorul stang si contacteaza doua bacterii: Clostridium si Stafilococ auriu.

Fragment din jurnalul Vioricai Maxim, mama tinereu.

”Disperată fiind, o intreb pe doamna dr. Bucur, sefa sectiei, care este diagnosticul copilului meu. Ea imi spune: 'Are o boala foarte grava – mielopatie cervicala. Sa-i multumiti lui Dumnezeu ca nu are cancer'".

Georgiana amurit pe 26 ianuarie 2017. A intat in soc septic si nu a mai putut fi salvata.

FOTO: tolo.ro

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si