Tânără, violată de un bărbat care ieșise din pușcărie cu doar câteva ore înainte! Ce a putut să îi facă

O tânăăr a fost violată în vacanță de către un bărbat abia eliberat din închisoare.

M.V., duminică 19 mai 2019 , 19:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O tânără în vârstă de 26 de ani a avut parte de o vacanță de coșmar și ceea ce se dorea a fi o excursie pe care să nu o uite niciodată s-a transformat într-o experiență traumatizantă.

Tânăra din Norvegia a mers în Thailanda în vacanță, iar după o petrecere pe plaja Koh Phangan a fost violată, în timp ce ea își căuta portofelul pe care îl pierduse în mulțime.

S-a întors pe plajă cu un prieten pentru a-l căuta, apoi a făcut o ultimă încercare singură, fără să își dea seama de pericolul la care se expune. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat pe o motocicletă se oferă să o ajute, iar ea se urcă alături de el pe motocicletă.

Potrivit surselor, bărbatul a refuzat să mai oprească motocicleta, așa că tânăra a sărit din mers, apoi a fost lovită de violator și, într-un final, violată în spatele unui supermarket.

Ce le-a spus tânăra anchetatorilor

La scurt timp de la viol, tânăra a mers la poliție pentru a raporta incidentul, însă a recunoscut în fața anchetatorilor că era prea beată pentru a-și aminti naționalitatea violatorilor.

În urma imaginilor de pe camerele video, bărbatyul a fost recunoscut. Rewat Hansuwan în vârstă de 33 de ani a fost repede reperat de către polițiști și adus la audieri, iar acum își așteaptă procesul.

Vinovatul de viol abia ce fusese eliberat din închisoare cu câteva ore înainte de incident.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si