Tânărul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea la Suceava acuză că, după incident, a fost bătut de un grup de pesediști: „Ca pe un câine l-au lovit și hăituit”

Ştefan Petrencic (28 ani) susţine că, odată scos din sala unde avea loc întâlnirea dintre sătenii din Dumbrăveni (Suceava) şi Liviu Dragnea, a fost luat la pumni şi palme de un grup de susţinători ai PSD, care l-au fugărit apoi până la ieşirea din sat.

Author: C.D. luni 22 aprilie 2019 , 13:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul din data de 18 aprilie 2019, din satul Dumbrăveni (judeţul Suceava), acolo unde un tânăr a reuşit să-l înfurie la culme pe Liviu Dragnea, în cursul unei întâlniri electorale, are urmări neaşteptate.

Ştefan Petrencic, tânărul în vârstă de 28 de ani din Zvoriştea, care a fost filmat în timp ce este jignit şi îmbrâncit în sala unde avea loc întâlnirea între liderii PSD şi alegătorii din judeţul Suceava, susţine că incidentul nu s-a

încheiat la ieşirea din clădire. Petrencic a huiduit în timpul discursului liderului PSD şi susţine că ulterior a fost bătut de un grup de susţinători ai PSD, care l-ar fi lovit cu pumnii şi cu palmele şi l-ar fi fugărit până la ieşirea din sat. „Să ştiţi că şi eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluţie. Nu avem locuri de muncă şi suntem nevoiţi să plecăm cu toţii să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto şi am muncit în ultimii ani prin Germania şi Anglia”, a declarat Ştefan pentru publicaţia podul.ro.

„Fac plângere împotriva celor care m-au lovit şi, dacă o să câştig, nu-mi trebuie nimic pentru mine. Donez toţi banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat. Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat şi să ieşim la vot”, a mai spus Ştefan Petrencic.

Informaţia este confirmată şi de avocata Cristina Vătămăniuc, care este prietenă de familie cu Ştefan Petrencic şi care a anunţat că îl va reprezenta din punct de vedere juridic. „L-au lovit şi în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieşirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit şi hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ştefan tremura efectiv când a ajuns acasă şi a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniştească. Înţeleg că există mai mulţi politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ştefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, a declarat avocata Cristina Vătămăniuc pentru publicaţia podul.ro

Citeste mai mult: adev.ro/pqbe8k


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si