Tăriceanu, replică la adresa Vioricăi. Ce îi adresează politicianul

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că, dacă vrea să dovedească faptul că este mai mult decât o lovitură electorală prin care să mai smulgă nişte voturi de la pensionarii pe care îi sperie cu tot felul de zvonuri, Viorica Dăncilă trebuie să vină în Parlament cu pactul pe care l-a propus partidelor.

G.B., luni 16 septembrie 2019 , 20:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Dacă nu ar fi doar o propunere electorală, un pact pentru bunăstarea românilor ar fi ceva foarte util. Cum la fel de util ar fi unul în domeniul construcţiilor de autostrăzi sau spitale. Sau pentru un învăţământ modern. Dar nici autostrăzile şi nici bunăstarea nu vin doar din semnarea unor pacte, ci vin din decizii politice asumate de întreaga clasă politică, decizii care să treacă dincolo de interesul de moment al unui an electoral. Dacă vrea să ne dovedească faptul că este mai mult decât o lovitură electorală prin care să mai smulgă nişte voturi de la pensionarii pe care îi sperie cu tot felul de zvonuri, dna Dăncilă trebuie să vină în Parlament cu acest Pact”, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: La 22 de ani a avut parte de o moarte cumplită într-un grav accident de circulație

Liderul ALDE spune că este un subiect mult prea serios pentru a fi tratat doar electoral. El precizează că la această dezbatere ar trebui invitaţi BNR, Consiliul Fiscal, Consiliul Economic şi Social şi alte organizaţii care, alături de partidele politice, pot să garanteze un asemenea pact.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a unei tinere care se pregătea să devină mamă: „Când am văzut ecografia, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trăsături umane"

„Împreună vom vedea cât de serios este acest pact şi mai ales cât de realist şi sustenabil este. Pentru a vedea aceste lucruri dna Dăncilă trebuie să ne prezinte proiecţiile de buget pentru anii care urmează, estimări ale veniturilor şi alţi indicatori care să ne asigure că nu fluturăm pe la nasul românilor promisiuni fără acoperire”, încheie Tăriceanu.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o declaraţie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunăstare pe care l-a propus partidelor, spunând că este îngrijorătoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile şi adresând un nou apel pentru semnarea acestuia.

Citeste si: Probleme la sistemul BRD. Serviciile băncii nu funcționează de 5 ore

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si