Mihaela Popescu a pierdut în această seară duelul pentru eliminare. Războinicii au rămas astăzi fără un membru important, după ce au pierdut meciul pentru protecție.

Nicoleta și Mihaela s-au certat de față cu ceilalți colegi, după ce Mihaela s-a grăbit să facă alegerile pentru concurentul rival.

Nu trebuia să spun în fața echipei roșii. Nu a fost nimic deplasat. Trebuie să câștigăm cu oricine am intra.

Trebuie să ne gândim foarte bine cum facem strategiile”, a spus Nicoleta dezamăgită de alegerea Mihaelei.

Mihaela a fost acuzată de Alex că și-ar dori să intre la duel cu Nicoleta, însă pentru cel de-al treilea duel, concurenta a ales-o pe Iulia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tatăl Mihaelei Popescu, a făcut primele declarații despre eliminara fiicei sale. Acesta este șocat de atitudinea războinicilor față de fiica lui, după ce aceștia au anunțat

Domnul Popescu a vorbit despre plecarea fiicei sale în cadrul emisiunii „Fan Arena” din această seară.

Cred că sunt de prisos cuvintele mle. Ana (Mihaela) a deranjat, zic eu nejustificat. Mai mult vorbe decât fapte. Criticile lui Alex Stoica sunt fără cuvinte.

Nu pot să îmi adun cuvintele. Nu are niciun merit în această echipă, doar că a dezbinat-o. Este inadmisibil. A spus că Ana va avea viață grea. Din statistica mea, Ana vine pe plus acasă.

Ea a concurat cu numele grele din echipa Faimoșilor. Luncă nu poate să spună că Ana a ales concurenții ușor. Ei căutau să o marginalizeze pe Ana. Cred că Alex Stoica este omul cu tupeul cel mai mare.

Nu văd altă legătură. El având o soră mai mică, trebuia să fie un frate și pentru Ana. Dacă avea caracter, o încuraja. Gabi Nedelcu a fost unicul care a venit să o antreneze la suprafețe. Doar el a fost lângă ea. Rezultatele vorbesc”, a spus tatăl Mihaelei Stoica la Fan Arena.

Alex Stoica, apărat de prietenul său cel mai bun

Prietenul lui Alex Stoica, David, îl apără pe acesta.

„Alex îi ține locul tatălui său. Nu cred că putem compara sora cu concursul. Dacă l-ai supărat o dată, nu se mai schimbă. El i-a spus nișt cuvinte Mihaelei. Când a zis că a început să plângă și a spus că vrea la tata”, a dezvăluit prietenul cel mai bun al lui Alex, David.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si