"Tatal trebuie sa ia virginitatea unei fetei, nu un strain!", i-a spus tatal violator propriei fiice. Ce a urmat apoi este infiorator

Abuzata sexual inca de la varsta de 4 ani de catre propriul tata, o tanara a avut curajul sa il infrunte pe acesta si l-a trimis in spatele gratiilor pentru ca i-a facut copilaria un adevarat calvar.

A.S., miercuri 22 noiembrie 2017 , 11:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cordelia Donald (40 de ani) a avut o copilarie de cosmar. Propriul tata, George (67) "un crestin devotat" asa cum era numit de catre pastorii bisericii pe care o frecventa, a inceput sa o abuzeze sexual inca de cand fetita avea doar 4 ani.

Abuzurile aveau loc cu regularitate, de doua ori pe saptamana, pana cand Cordelia a implinit 10 ani.
"Cand plecam in vacante abuzurile nu mai conteneau. Imi amintesc ca desena imagini obscene pe nisipul de pe plaja ca sa stiu ce vrea. Era o aluzie la faptul ca nu sunt niciodata in singurata", a declarat Cordelia.

Cand a implinit 10 ani, aceasta si-a facut curaj si i-a povestit mamei sale ce se intampla. Femeia a dus-o pe fetita la doctor, iar medicii i-au confirmat ca spusese adevarul.
Femeia a cerut atunci ajutorul pastorilor de la biserica la care sotul ei erau membru, iar raspunsul acestora a fost halucinant. "George este un crestin devotat.

"Totul s-a intamplat din vina ta, pentru ca nu ai fost o sotie buna!, i-au spus pastorii. Acestia i-au interzis cu desavarsire femeii sa merga la politie si i-a spus ca astfel de reclamatii nu sunt permise in comunitatea lor.

Pentru ca traia sub teroarea sotului, femeia nu a avut curajul sa ii faca dreptate propriei fiice.
Abia trei ani mai tarziu, aceasta aluat-o pe Cordelia si pe ceilalti copii si  l-a parasit pe George.

Cordelia locuieste acum in Scotia si desi a implitit 40 de ani, abuzurile traite sunt inca vii in memoria acesteia.
La inceputul acestei saptamani, George a fost condamnat la 7 ani de inchisoare.

"El nu a fost un tata, ci un monstru care a locuit in casa noastra, stand mereu la panda intr-un colt. Niciun copil din lumea asta nu ar trebui sa indure tortura pe care am indurat-o eu", a mai declarat Cordelia. 

"Tatal trebuie sa ia virginitatea unei fetei, nu un strain!", i-a spus tatal violator propriei fiice, cand incerca sa o convinga ca el nu face nimic gresit. 

Sursa: Mirror

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si