"Tatal trebuie sa ia virginitatea unei fetei, nu un strain!", i-a spus tatal violator propriei fiice. Ce a urmat apoi este infiorator
Social

"Tatal trebuie sa ia virginitatea unei fetei, nu un strain!", i-a spus tatal violator propriei fiice. Ce a urmat apoi este infiorator

A.S.
22 nov 2017

Abuzata sexual inca de la varsta de 4 ani de catre propriul tata, o tanara a avut curajul sa il infrunte pe acesta si l-a trimis in spatele gratiilor pentru ca i-a facut copilaria un adevarat calvar.

Cordelia Donald (40 de ani) a avut o copilarie de cosmar. Propriul tata, George (67) "un crestin devotat" asa cum era numit de catre pastorii bisericii pe care o frecventa, a inceput sa o abuzeze sexual inca de cand fetita avea doar 4 ani.

Citeste si: Parintii celor patru frati morti la calea ferata din Viisoara au dat in judecata CFR

Citeste si: Un adevarat dezastru. Tone de ardei, varza sau porumb zac abandonate pe camp in Timis

Abuzurile aveau loc cu regularitate, de doua ori pe saptamana, pana cand Cordelia a implinit 10 ani.
"Cand plecam in vacante abuzurile nu mai conteneau. Imi amintesc ca desena imagini obscene pe nisipul de pe plaja ca sa stiu ce vrea. Era o aluzie la faptul ca nu sunt niciodata in singurata", a declarat Cordelia.

Cand a implinit 10 ani, aceasta si-a facut curaj si i-a povestit mamei sale ce se intampla. Femeia a dus-o pe fetita la doctor, iar medicii i-au confirmat ca spusese adevarul.
Femeia a cerut atunci ajutorul pastorilor de la biserica la care sotul ei erau membru, iar raspunsul acestora a fost halucinant. "George este un crestin devotat.

Citeste si: Cu copilul in brate, un politist a impuscat mortal doi barbati

Citeste si: Un copil de 8 ani a ajuns la spital beat crita, dupa ce a baut tuica

"Totul s-a intamplat din vina ta, pentru ca nu ai fost o sotie buna!, i-au spus pastorii. Acestia i-au interzis cu desavarsire femeii sa merga la politie si i-a spus ca astfel de reclamatii nu sunt permise in comunitatea lor.

Pentru ca traia sub teroarea sotului, femeia nu a avut curajul sa ii faca dreptate propriei fiice.
Abia trei ani mai tarziu, aceasta aluat-o pe Cordelia si pe ceilalti copii si  l-a parasit pe George.

Cordelia locuieste acum in Scotia si desi a implitit 40 de ani, abuzurile traite sunt inca vii in memoria acesteia.
La inceputul acestei saptamani, George a fost condamnat la 7 ani de inchisoare.

"El nu a fost un tata, ci un monstru care a locuit in casa noastra, stand mereu la panda intr-un colt. Niciun copil din lumea asta nu ar trebui sa indure tortura pe care am indurat-o eu", a mai declarat Cordelia. 

"Tatal trebuie sa ia virginitatea unei fetei, nu un strain!", i-a spus tatal violator propriei fiice, cand incerca sa o convinga ca el nu face nimic gresit. 

Sursa: Mirror

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook