Tatiana Gutu, medaliata cu aur la gimnastica, il acuza pe fostul campion mondial Vitali Scerbo ca a violat-o cand avea 15 ani
Extern

Tatiana Gutu, medaliata cu aur la gimnastica, il acuza pe fostul campion mondial Vitali Scerbo ca a violat-o cand avea 15 ani

A.C.
17 oct 2017

Sportiva ucraineana Tatiana Gutu, medaliata cu aur la individual compus in 1992 la Jocurile Olimpice de la Barcelona, il acuza pe fostul campion mondial, belarusul Vitali Scerbo, ca a violat-o cand avea 15 ani.

Ea o acuza pe Tatiana Toropova, colega de echipa, si pe Rustam Saripov, un gimnast ucranean, ca nu au ajutat-o si sustine ca Toropova ar fi asistat la viol, care a avut loc la o competitie la Stuttgart, in 1991.

"Acum sunt eu curajoasa, dupa 27 de ani. Scerbo este un monstru care m-a lasat sa zac in inchisoarea mea atat de multi ani. Dar astazi sunt mai puternica decat am fost vreodata", a spus Gutu pe Facebook.

Citeste si: Singurul loc din Romania de unde poti cumpara motorina si benzina mai ieftine

Citeste si: Accident teribil in Spania! O familie de romani a murit

Gutu a fost campioana olimpica la individual compus si cu echipa Comunitatii Statelor Independente in 1992 la Barcelona. Ea este in prezent antrenoare in SUA.

Sursa: News.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook