Taxa auto 2020. Taxa auto pe prima înmatriculare a mașinilor second-hand importate a fost eliminată în 2007 după ce Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement.

Taxa auto 2020. ”Cele 3, 4, 5 taxe care au fost au intrat în contradicțiie cu regulile europene”

ANAF a anunțat în septembrie că a restituit banii către populație. În curând va debuta și o nouă ediție a programului RABLA.

„În opinia mea a fost o sarabandă a taxelor auto în România încă din 2007. Iar această sarabandă i-a costat exclusiv pe români. Banii luaţi prin taxe care au încălcat dreptul comunitar au ajuns înapoi la populaţie dupa foarte mulţi ani. Cele 3-4-5 formule încercate, câte au fost, au intrat în gravă contradicţie după cum a menţionat şi premierul cu directivele europene. Eu cred că o asemenea măsură trebuie gândită bine şi întoarsă pe toate feţele. Trebuie să informăm cetăţenii că, până acum, nicio formulă nu a reuşit, de aceea nu cred, cum a declarat şi premierul, că în acest an vom avea o asemenea măsură implementată”, a spus, sâmbătă, ministrul Mediului, Costel Alexe, la Antena 3.

taxa auto 2020
taxa auto 2020

Citeste si: SÂMBĂTA NEAGRĂ. Accident cumplit în Prahova. Din păcate, sunt mai multe victime!

Taxa auto 2020. ”Dacă am face-o pe genunchi ar fi un nou subiect de discuții cu Comisia Europeană”

„Nici măcar invazia de mașini second-hand nu e un motiv ca să fie declarată ilegală de Comisia Europenă. Dacă am face-o pe genunchi ar fi un nou subiect de discuții cu Comisia Europeană”, adaugă ministrul Mediului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Taxa auto 2020. Taxa auto pe prima înmatriculare a maşinilor second-hand importate a fost eliminată în 2007 după ce Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement. ANAF a anunţat în septembrie că a restituit banii către populaţie.

Citeste si: Un vatman, acuzat că a intrat intenționat într-o mașină în care se aflau doi copii mici! Când s-a întâmplat asta?

„În momentul de faţă nu avem în cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor un draft de proiect despre o nouă posibilă taxă auto, sunt doar drafturi de lucru fie la Minister fie la Administraţia Fondului de Mediu, dar în momentul acesta nu s-a facut nimic concret în acest sens. Anul acesta cu siguranţă excludem pentru că asta a fost decizia Executivului”, a afirmat Alexe.

taxa auto 2020
taxa auto 2020

Citeste si: Gestul nebunesc făcut de un bărbat din Argeș: A făcut live pe Facebook în timp ce și-a incendiat mașina

Sute de probleme de mediu

Taxa auto 2020. Ministrul Mediului a mai precizat că i se semnalează, săptămânal de către cetăţeni, sute de probleme de mediu.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Cert este că eu personal, pe toate problemele de mediu pe care le are astăzi România, sunt de acord că poluatorul plăteşte. Pentru că noi astăzi datorită faptului ca s-au închis ochii pe poluarea aerului, pe calitatea aerului, pe deşeuri avem foarte multe proceduri de infringement pe relaţia cu Comisia Europeană şi foarte multe probleme de mediu pe care zeci, sute de cetăţeni ai României mi le semnalizează săptămânal”, a declarat Costel Alexe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si