Ati venit cu flori la mamica? Da, da. Ce vreti sa-i spuneti? Sa-i doresc multa sanatate la copil, sa fie sanatosi. Ce pot sa le doresc? Tot binele din lume.

Aranjat in avans ca pentru botez, cu pantofi si tricou de firma, Ionut asteapta cu infrigurare reintalnirea.Ultima data cand si-a vazut clienta, a fost cand biata femeie si-a adus pe lume copilul la el in taxi.



IONUT- taximetrist: Pe centura s-a nascut fetita. A iesit, a iesit. Zic "stati linistita, nu va panicati!"

A vazut-o pe necunoscuta in chinurile facerii, dar nu s-a pierdut cu firea. A gonit cu ea spre spital si a parcurs in 5 minute o distanta de 15. Acum insa, pe holurile maternitatii, il cam incearca emotiile. Uita insa rapid de ele, cand proaspata mamica il intampina cu un zambet larg.  

Sarut mana! Multumesc!

Imi pare bine ca...  S-a rezolvat problema.... ca s-a rezolvat problema, ca e fetita sanatoasa. Dumnezeu asa a vrut, sa ma aleaga. Asa a fost sa fie, sa se intample lucrul asta.

Amandoi spun ca la mijloc a fost, clar, mana destinului... Prea multe coincidente i-au adus impreuna! Imaginile suprinse in camera de garda confirma intamplarea:




La ora 21.39, taxiul ajunge la spital. Imediat cadrele medicale, vin cu o targa sa le preia pe mama si pe bebelusa nascuta pe drumul catre spital.

V-ati hotarat ce nume ii puneti fetitei? Da, bineinteles: Florentina- Beatrice. Uite, pe tine te cheama Florea, numele de familie. Dumnezeu e mare. A fost o cursa foarte speciala si frumoasa.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



Lica Ioan are 38 de ani si mai are acasa trei copii, de 13, 9 si 5 ani. E convinsa ca Dumnezeu i l-a scos in cale pe taximetristul grijuliu care a ajutat-o sa-l aduca pe lumea si pe cel de-al patrulea. Iar el, desi risca sa fie evacuat din apartament din cauza datoriilor, vrea s-o boteze pe micuta.

Am nas... Nu-i nicio problema, doi nasi. Oricum o sa ramaneti in relatii cu domnul... Da, daca dansul isi doreste.

Daca ar putea da timpul inapoi, si unul, si celalalt ar face la fel. El ar mai pleca o data intr-o cursa nebuna spre spital, iar ea ar fi apelat tot la taxi. Si asta pentru ca, spune ea, ar ajunge mai repede la destinatie decat ambulanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si