"Te voi ucide acum". Tipetele de groaza ale romancei macelarite de iubit in Marea Britanie, inregistrate

Alin Apopei, romanul in varsta de 27 de ani acuzat ca si-a macelarit iubita in Marea Britanie, i-a trimis un mesaj vocal surorii sale, in care se aude clar cum ii spune tinerei, care tipa disperata,"Te voi ucide acum".

Author: A.S. Editor: Catalin Patru miercuri 08 februarie 2017 , 18:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Alin Apopei (27) si Denisa Silman (35) locuiau in Marea Britanie in augist 2015, cand a avut loc teribila crima. Denisa voia sa isi paraseasca iubitul, iar acesta a luat un cutit si a macelarit-o pe biata fata. Anchetatorii au spus ca aproape a decapitat-o. Inainte de a o ucide, Alin i-a trimis din greseala surorii sale un mesaj vocal in care se aud ultimele tipete de disperare ale Denisei, care a apucat
sa spuna doar "Dumnezeule". "O sa te ucid aucm" striga Alin. Mesajul vocal constituie proba in dosarul in care romanul este acuzat de omor.
Barbatul incearca acum sa ii faca pe anchetatori sa creada ca are probleme psihice pentru a scapa de acuzatii.
Barbatul a amenintat-o si in trecut ca o va ucide daca il va parasi. Un incident violent a avut loc in anul 2014, cand Alin a intrat cu masina in autoturismul pe care iubita lui il conducea, a tarat-o afara si tipa ca o va ucide. Relatia lor a fost presarata cu astfel de incidente, scrie Daily Mail.
Psihiatrii au declarat ca barbatul nu sufera de tulburari psihice si poate sa raspunda pentru fapta sa.
Procesul in acest caz continua.

Alin Apopei (27) si Denisa Silman (35) locuiau in Marea Britanie in august 2015, cand a avut loc teribila crima. Denisa voia sa isi paraseasca iubitul, iar acesta a luat un cutit si a macelarit-o pe biata fata. Anchetatorii au spus ca aproape a decapitat-o.

Inainte de a o ucide, Alin i-a trimis din greseala surorii sale un mesaj vocal in care se aud ultimele tipete de disperare ale Denisei, care a apucat sa spuna doar "Dumnezeule"." O sa te ucid acum" striga Alin. Mesajul vocal constituie proba in dosarul in care romanul este acuzat de omor.

Barbatul a  incearcat sa ii faca pe anchetatori sa creada ca are probleme psihice pentru a scapa de acuzatii. El a amenintat-o si in trecut ca o va ucide daca il va parasi. Un incident violent a avut loc in anul 2014, cand Alin a intrat cu masina in autoturismul pe care iubita lui il conducea, a tarat-o afara si tipa ca o va ucide.

Relatia lor a fost presarata cu astfel de incidente, scrie Daily Mail. Psihiatrii au declarat ca barbatul nu sufera de tulburari psihice si poate sa raspunda pentru fapta sa. Procesul in acest caz continua.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si