Potrivit România TV, pe telefonul familiei s-a primit un mesaj de rețea în care se anunța că numărul de telefon al Luizei este din nou disponibil. Familia nu înțelege ce se întâmplă și de ce telefonul Luizei apare din nou disponibil.

Citeste si: “Luiza s-a întâlnit cu soția lui Gheorghe Dincă”- Dezvăluire-șoc în cazul crimelor din Caracal

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Mama Luizei și familia s-au deplasat la poliția din Caracal în cursul zilei de marţi pentru a explica această situație. Dezvăluirea a fost făcută de bunicul Luizei în direct la România TV, la emisiunea Punctul Culminant.

Citeste si: Cunoscut al lui Dincă, mărturii șocante: „I-am văzut cuțitele și mi s-a ridicat părul în cap. M-a întrebat ce grupă sanguină am”

Mama Luizei a declarat că nu este primul mesaj de acest fel. S-au primit mai multe mesaje de rețea, dar când au apelat înapoi nu suna. Mama Luizei a precizat că nu i s-a explicat dacă e un mesaj standar de rețea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si