VIDEO | Timişoara: Bărbatul care s-a întors recent din Italia nu are coronavirus

Un bărbat care s-a întors recent din Italia a cerut ajutor medical, fiind transportat cu echipaj special la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara.

M.A., luni 24 februarie 2020 , 12:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

UPDATE. Bărbatul din Timișoara, întors recent din Italia, nu are coronavirus. Rezultatele testării sunt negative.

Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

Bărbatul a fost preluat rapid de echipele de intervenţie de pe strada Apateu din Timişoara, şi transportat în condiţii de maximă siguranţă la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş". Aici a fost internat direct în salonul izolat, special amenajat în vecinătatea Secţiei de Terapie Intensivă.

Citeste si: Coronavirus. Cum se transmite coronavirusul. Avertismentul important al medicilor

Mostre prelevate vor ajunge în Bucureşti la Institutul Matei Balş unde se va stabili cu precizie dacă este vorba sau nu de coronavirus ori este doar o alarmă falsă.

Citeste si: Buzău: Femeia venită din Italia cu suspiciune de coronavirus a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănaşi

Familiei bărbatului i s-a recomandat să rămână în casă până când se va stabili cu exactitate de ce anume suferă, iar daca vreunul dintre membri se simte rău, echipa de intervenţie îl va prelua şi îl va transporta tot la Spitalul de Boli Infecţioase.

Citeste si: Locul secret unde sunt izolați suspecții de coronavirus in România

Medicii au făcut şi primele teste bărbatului internat, cele pentru gripă sezonieră, acestea ieşind negative.

El s-a întors duminică din Italia unde a stat o lună, în zona de nord a ţării.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si