Radu este student in ultimul an la facultatea de automatica si calculatoare. Cautarea unui job intr-o multinationala care sa-i asigure viitorul si-a inceput-o, asemenea multor tineri, la targul de cariere. Faptul ca inca nu a iesit de pe bancile scolii nu ii impiedica pe angajori sa-l caute.

"Pentru studenti in general pana la partea de master avem pozitii de working student cu program flexibil de la 4, 6 8 ore in functie de programul la facultate", spun cei care vor sa angajeze.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Visul sau de a lucra intr-o multinationala li s-a implinit si celor 1.500 de angajati ai filialei din Timisoara. Majoritatea o reprezinta forta de munca tanara.

"Avem facilitati, salariul este foarte atractiv.", ne explica altcineva.

Georgiana, de pilda, lucreaza de la 21 de ani ca operator asamblare si ajuta la producerea instrumentelor de bord. Calin, in schimb, este proaspat angajat ca manager de proiect. "E un colectiv destul de tanar, sunt foarte profesionisti si sunt dispusi sa te ajute.

Si cred ca firma se bazeaza pe dezvoltarea personala a fiecarui individ.", ne transmite Calin.

Adrian Radu este inginer software si la doar 34 de ani lucreaza de peste un deceniu in companie. A facut un internship in facultate si n-a mai plecat. Alaturi de alti specialisti in IT dezvolta tehnologii revolutionare pentru masinile viitorului.

"Un alt produs dezvoltat la Timisoara este accesul in masina folosind telefonul mobil.

Deci pentru acest produs nu mai ai nevoie de cheie. Se poate intra in masina folosind telefonul.", explica Radu.

Doar anul acesta, compania a scos pe piata muncii 1500 de job-uri. Iar facilitatile sunt multe: un salariu de invidiat, asigurari de sanatate, asigurari de viata, reduceri la abonamente fitness ori spa 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si