Una dintre acuzele din acest moment ale DNA la adresa lui Florin Secureanu vizeaza concediile si deplasarile platite managerului de la Malaxa si apropiatilor lui de catre un furnizor al spitalului. Desi procurorii nu numesc firma, Tolo.ro scrie ca a aflat, din surse din interiorul "Malaxa", ca e vorba despre Noventis, al doilea cel mai mare furnizor al spitalului.
"Noventis este controlata de cuplul Mihai Mesner -Victor Moisa.
Potrivit surselor ziarului, Noventis face parte tot din constelatia companiilor atasate lui Mircea Oprescu, baiatul fostului primar general", scrie sursa citata, care precizeaza si ca Noventis este firma care i-a platit si ziua de nastere a baiatului lui Secureanu.
Din informatiile Gazetei Sporturilor, agentia cu care calatorea Secureanu pe banii lui Noventis este Marshal Turism.

Desi procurorii nu numesc firma, Tolo.ro scrie ca a aflat, din surse din interiorul "Malaxa", ca e vorba despre Noventis, al doilea cel mai mare furnizor al spitalului.

"Noventis este controlata de cuplul Mihai Mesner -Victor Moisa. Potrivit surselor ziarului, Noventis face parte tot din constelatia companiilor atasate lui Mircea Oprescu, baiatul fostului primar general", scrie sursa citata, care precizeaza si ca Noventis este firma care i-a platit si ziua de nastere a baiatului lui Secureanu.
Din informatiile Gazetei Sporturilor, agentia cu care calatorea Secureanu pe banii lui Noventis este Marshal Turism.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si