Top 3 zodii de femei puternice

Sunt ca o mână de fier într-o mănușă de catifea, iar asta se vede cu ochiul liber.

Author: E. V. marți 11 iunie 2019 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Trei native ale zodiacului au primit din partea astrologilor titulatura de "cele mai puternice" femei.

Taur

Femeile Taur renasc tot timpul din propria cenusă. Indiferent de problemele cu care se confruntă știu să lupte și găsesc din nou drumul către succes. Sunt persoane liniștite și extrem de deștepte.

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Scorpion

Nativele acestui semn zodiacal sunt războinice neînfricate. Le place să vorbească mult, însă acest lucru are ca scop punerea pe fugă a adversarilor. Ele știu mereu unde vor să ajungă și indiferent dacă tu încerci să le trădezi sau să le înșeli nu vor fi afectate, căci știu tot timpul la ce să se aștepte din partea persoanelor pe care le au în preajmă.

Capricorn

Ele sunt și înțelegătoare și puternice, dar dacă le trădezi își pierd încrederea în tine și te vor vedea ca pe un inamic. Sunt acele persoane pe care e bine să le ţii aproape.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si