În top 10 al celor mai fiabile maşini, japonezele ocupă nu mai puţin de şapte locuri. Scorurile fiecărei maşini sunt marcate printr-un procent, cu 100% fiind cotată o maşină ideală, fără nici măcar o problemă tehnică. Rezultatele acestui sondaj au oferit o serie de surprize. Concret, mărci care sunt considerate în general foarte fiabile au oferit o serie de surprize neplăcute. Oricum chiar dacă optaţi să achiziţionaţi o maşină din acest top, procedaţi la o verificare a stării tehnice apelând la atelierele de service ale dealerilor autorizaţi. Pe primul loc se află Lexus IS Mk3 (fabricat începând cu 2013) cu un scor de 98.04%. S-au înregistrat numai cinci proprietari care au avut probleme tehnice minore, neesenţiale pentru cel care exploatează maşina.

  Locul doi este ocupat tot de Lexus cu modelul CT, care a acumulat un procent de 95.88%. Fabricat începând cu 2011, CT a prezentat mici probleme electrice, iar navigaţia cu care este dotată maşina s-a dovedit destul de nesigură.   

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Pe locul trei se află Toyota RAV4 Mk4 care a fost cotată cu 95.48%.

Fabricat între anii 2012-2018, RAV4 este SUV-ul cel mai fiabil din top. Aici s-au înregistrat unele probleme cu frânele, iar proprietarii s-a plâns că întreţinerea curentă este un pic prea costisitoare, scrie adevarul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si