Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a subliniat în repetate rânduri că își face singur acrobațiile și a vorbit de nenumărate ori despre autenticitatea celui mai nou film, ce urmează a fi lansat pe 27 mai.

Biografia lui Tom Cruise

Tom Cruise (Thomas Cruise Mapother IV, inginer Tom Cruise)- un actor de renume american, regizor și producător, cunoscut pentru rolul principal în filmele "Rain Man", "Eyes wide closed", "Magnolia", seria de film "Mission Impossible" și de trei ori câștigătorul Premiului Globul de Aur și de trei ori un candidat la

Oscar. Copilăria și familia

Tom Cruise sa născut la 3 iulie 1962 la Syracuse, New York, unei familii catolice cu rădăcini engleze, germane și irlandeze. Tatăl său, Thomas Cruise Mapother III, era inginer electric, iar mama sa, Mary Lee (nee Pfeiffer), era un profesor de defectologie (unele surse îl numesc în mod greșit o actriță, aparent confuză cu Michelle Pfeiffer). În plus față de Tom, părinții lui aveau încă trei fiice: Lee Ann, Marian și Cass. 

Citeste si: Tom Cruise, cu elicopterul pe covorul roșu

Fotografiile copiilor lui Tom Cruise Familia a trăit în sărăcie și sa mutat constant de la un loc la altul, deoarece tatăl meu avea probleme cu munca. El a crescut copiii în strictețe, adesea era nepoliticos și nedrept cu ei, ia bătut pentru fiecare motiv nesemnificativ. Mai târziu, Tom la numit "bătăuș și laș".

Tatăl meu mi-a învățat cea mai importantă lecție despre modul în care funcționează viața- el putea să mă înșele în primul rând cu calmul lui, ca să mă relaxez și să mă simt în siguranță și apoi- bang! și lovit. Și m-am gândit: "Ceva e în neregulă cu el. Nu poate fi de încredere. În prezența lui, trebuie să fiu atent. "Tom a crescut ca un copil complex.
Mai presus de toate, era timid de statura lui mică, motiv pentru care încerca să comunice în principal cu colegii de scurtă durată sau cu tinerii mai tineri, astfel încât să nu pară ca unul scurt pe fundalul lor. În plus, viitoarea stea avea dantură urâtă.

Premiera filmului a fost amânată doi ani

Premiera mondială a celui mai așteptat film al lui 2022, Top Gun: Maverick, a fost amânată doi ani la rând din cauza pandemiei și a faptului că actorul principal, Tom Cruise, a ales să-și facă singur, fără dublură, toate cascadoriile la manșa avioanelor de luptă. 

În plus, pelicula a fost filmată cu o nouă generație de camere, care oferă spectatorului perspectiva pe care o are un pilot militar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Actorul, care joacă rolul lui Maverick, poate fi văzut zburând cu un avion supersonic în cadrul unei misiuni secrete.

De-a lungul timpului, Tom Cruise și alți membri ai echipei au vorbit despre antrenamentele pe care le-au făcut pentru a pilota G-Forces fără a li se face rău.

Potrivit acestuia, Cruise a  depus o cerere pentru a fi lăsat să zboare cu acest avion, însă Marina ar fi refuzat-o, cel mai probabil pentru că avionul în valoare de 70 de milioane de dolari este mult prea scump pentru a fi lăsat pe mâinile unei persoane care nu

este pilot de luptă.

În Top Gun: Maverick, el zboară cu alte avioane și este văzut aparent zburând cu Super Hornet prin intermediul camerelor instalate, însă piloții cu experiență ale Marinei sunt cei care țin stick-ul.

Top Gun: Maverick va fi proiectat la Cannes

”Top Gun: Maverick”, care va fi proiectat la Cannes în legendarul Palais des Festivals (după o retrospectivă a carierei lui Tom Cruise), reia numeroase ingrediente cheie ale primului film. Lady Gaga cântă piesa ”Hold My Hand”, de pe coloana sonoră a filmului. În videoclipul piesei (care trimite vizual la cel vechi, al trupei Berlin), regizat tot de Joseph Kosinski și filmat atât în alb-negru, cât și color, se văd secvențe din noul film, dar și momente nostalgice din „Top Gun”, cu Meg Ryan, Kelly McGillis și cu Anthony Edwards, interpretul lui „Goose”, prietenul pierdut de Maverick.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În noul film, după mai mult de treizeci de ani de zbor ca aviator de top al Marinei, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) refuză o avansare în grad care l-ar obliga să-și îndeplinească obligațiile la sol. El rămâne pilot de testare și preia un nou lot de cadeți (jucați de tinerii Miles Teller, Monica Barbaro, Danny Ramirez, Lewis Pullman și Jay Ellis), cărora vrea să le transmită nu doar cunoștințele, ci și îndrăzneala lui proverbială.

Alături de ei îi vom vedea pe Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris, dar și pe Jennifer Connelly, în rolul noii partenere a lui Maverick. Noua poveste are, de asemenea,   trimiteri la primul film, inclusiv prin cadrele de altădată cu atrăgătoarea Charlie (Kelly McGillis) pe motocicletă, care au fost refăcute identic cu frumoasa Penny (Jennifer Connelly). De asemenea, momentele veșnicelor altercații dintre tinerii „Ice” (Val Kilmer) și ”Maverick” (Tom Cruise) sunt și ele evocate, odată cu apariția lui Val Kilmer în noul film. 

Citeste si: Tom Cruise, pilot și în viața reală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si