Trafic feroviar blocat pe ruta Bucureşti Obor - Pantelimon şi între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii unor vagoane

Reprezentanţii CFR au anunţat că traficul feroviar este blocat, duminică după-amiază, pe ruta Bucureşti Obor - Pantelimon şi între staţiile Reşiţa Nord – Caransebeş, din cauza deraierii de vagoane din compunerea a două trenuri, un tren de călători R 8023 şi un tren privat de marfă.

Author: Georgiana Balaban duminică 13 septembrie 2020 , 16:06

trafic feroviar blocat
Trafic feroviar blocat din cauza deraiării unui vagon.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit informaţiilor furnizate de CFR, începând cu orele prânzului, duminică, circulaţia trenurilor este închisă pe relaţia Bucureşti Obor- Pantelimon şi retur, după ce primul vagon din compunerea trenului de călători R 8023 a deraiat de un boghiu, la ieşirea din staţia Bucureşti Obor.

În aceste condiţii, oficialii companiei au decis ca trenurile care aveau plecare din staţia Bucureşti Obor pentru direcţia Constanţa, să aibă ca staţie de plecare şi sosire Gara Bucureşti Nord, până la finalizarea operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonului deraiat şi retragerea garniturii în staţie.

Atenție călători, trafic feroviar întrerupt!

Traficul feroviar este blocat, duminică după amiază, şi pe relaţia Reşiţa Nord- Caransebeş, din cauza deraierii, la intrare în halta Cornuţel Banat, a 12 vagoane şi răsturnarea unui vagon, din compunerea unui tren privat de marfă.

„Trenul care aparţine operatorului privat de marfă Tim Rail Cargo, avea în compunere 25 de vagoane încărcate şi circula pe relaţia Reşiţa Nord- Slatina.

Menţionăm faptul că în cazul acestei deraieri, în perioada necesară operaţiunilor de intervenţie pentru repunerea pe şină a vagonelor deraiate şi a vagonului răsturnat, SRCF Timişoara va asigura transbordare auto pentru trenurile de călători, pe relaţia Reşiţa Nord – Caransebeş” transmite CFR într-un comunicat de presă.

trafic feroviar blocat
Trafic feroviar întrerupt.[Sursa foto: google]

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Citeste si: Meciul cu CFR Cluj a fost anulat din cauza CORONAVIRUS

Citeste si: Tragedie în Gorj. O ambulanţă care transporta un pacient cu coronavirus a căzut de pe un pod

Citeste si: Dezastru financiar la CFR Cluj! Jucătorii campioanei au restanțe salariale de peste 100000 de euro fiecare

Lucrătorii feroviari din cadrul Sucursalelor CF Bucureşti şi Timişoara, pe raza cărora s-au înregistrat cele două evenimente intervin cu trenuri de ajutor cu vinciuri hidraulice, pentru repunerea pe şină a vagoanelor, după care vor verifica starea liniei pentru a face eventuale remedieri din punct de vedere tehnic, proceduri necesare pentru redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă, menţionează sursa citată.

Citeste si: Grecia, o nouă măsură pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Ce decizie au luat autoritățile?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si